21.07.10 - Vilken sommar!

Idag är det 27 grader i skuggan här, jobbigt? Nej, jag njuter.

Oj, vad sommardagarna går fort, snart är juli över. Sommaren hittills har varit underbar! Jag klagar inte på vädret. I början av juni brände jag sönder mina läppar på Sognefjell. Fick massor av bra träning där och då fick det kvitta att jag såg ut att ha 3 x Botox i läpparna. Jag kommer aldrig att slarva med solskydd på läpparna igen!

Var på roligt sprintarrangemang vid gränsen vid Töckfors. Det var uppvisningsshow och socialt när vi skidåkare träffades vid en matbit både före och efter. Sprintern Øystein "Pølsa" Pettersen blev uppvaktad av norrmännen med den längsta pølsan jag någonsin sett, säkert 3 meter! Vi åt upp den och den var dessutom riktigt god!

Nästa tur till Torsby var också fylld med bra träning, skidtestning och kyla blandat med värme utanför. Den mesta delen av min tid har jag annars varit på Hafstens camping utanför Uddevalla. Här är det förutom härlig sommaratmosfär väldigt bra träningsmiljö. Blir mycket rullskidturer på Bokenäs och Orust. Har också letat upp härliga Rimnersvallen i Uddevalla igen, där jag som ungdom körde friidrottsträning med min gamla löparklubb Hälle IF. Var kul att få köra 10x300 meter och 10x400 meter igen, bra träning. Har annars kört några löptävlingar för att få fart i benen och blivit tvåa samt etta på dem. 

Skall hinna med lite avkoppling också, en tur till Liseberg och Göteborg är inplanerad den närmaste veckan. Jag älskar fart och åker allt jag kan. Det var annat förr när jag var liten då jag blev åksjuk och mådde mest illa på Liseberg, hehe.

Annars ser jag fram emot att tävla på Toppidrettsvekan och sedan Alliansloppet lite senare i augusti. Det är fint att hittills ha varit frisk och klarat mig undan allvarliga skador.

Hoppas att ni alla har en underbar sommar och njuter lite ledighet!

Samarbeidspartnere

1 2 3 4 5 6 8 1 2 3 4 5 6 8 1 2 3 4 5 6 8
RSS
For alt materiell på denne websiden www.skisandra.com gjelder copyright.
For dem som vill anvende material kan kontakte meg så kan jeg eventuelt sende bilder.