15.05.12 - UIS - nu också på Facebook

Positiv idrottstrend....

Nu är träning igång och det är fler än mig som är aktiva. Jag tycker det är väldigt roligt att se den stora vågen av sportsanda som sveper in över både Sverige och Norge. Kan inte säga annat än att det faktiskt är inne att träna. Ser stadigt hur deltagartalen slår rekord i de stora arrangemangen. Vasaloppet, som nuförtiden har många arrangemang året om, Göteborgsvarvet, Stockholms Marathon, Vätterrundan, Vårruset och även de mer lokala inslagen såsom vackra Strandjoggen här i Uddevalla. Det är ett löplopp som jag rekommenderar. Med en mkt vacker 5 km bana, se: www.strandjoggen.se för mer info. ??Andra fina arrangemang som jag skall deltaga i framöver:

Alliansloppet ett annat lokalt mål för mig under sommaren. Ett väldigt roligt och bra rullskidslopp som går i Trollhättan/Vänersborg, se www.alliansloppet.se för mer info. 

Oslo Skishow, den 12 Juni. Det här är ett mycket viktig arragemang där målet är att det skall samlas in pengar till Cancer-vård. Hela eliten är på plats och ställer upp för att bidra max möjligt till insamlingen. Det är fristils sprint på rullskidor, ingår i Norges Cupen på rullskidor och sändes på NRK. Tävlingsområdet är Aker Brygge i Oslo. Se: ?????http://www.skiforbundet.no/OSLOSKISHOW/Sider/ProgramOsloSkishow2012.aspx 

Toppidrettsveka, den 20-22 Juni. Roligt och bra arrangemang med både rullskidor, mtb och löpning med på programmet. Möjlighet att delta för den som har lust, här finns både elit och bredd med på startlinjen. Sändes alla dagar på NRK. Se: www.toppidrettsveka.no. Här är jag också med på den populära sommarskidskolan som instruktör. Möjlighet att deltaga om du är i åldersgruppen 10-16 år.

Jag tror att många människor gillar att ha en tävling som ett mål. Det ger mer mening och inspiration för att träna. Dessutom blir många av de här loppen en rolig och social sammankomst.  Härligt med den positiva utvecklingen, vi människor mår ju bra av att röra oss. Har igår ordnat en ny sida på Facebook till min klubb här Uddevalla IS. Bor ni i området eller kanske är här på semester. Bara att gå in på ?http://www.facebook.com/UddevallaIs . Här är alla välkomna att skriva, bjuda in till träning eller bli med på något arrangemang. 

Ut och njut den fina tiden vi har...allt blir grönt, ljus, varmare, vackrare...och förhoppningsvis lite sportigare!

 

Samarbeidspartnere

1 2 3 4 5 6 8 1 2 3 4 5 6 8 1 2 3 4 5 6 8
RSS
For alt materiell på denne websiden www.skisandra.com gjelder copyright.
For dem som vill anvende material kan kontakte meg så kan jeg eventuelt sende bilder.