18.05.11 - Träning på mitt favoritställe….Hafsten Resort

Träning på mitt favoritställe….Hafsten Resort

Regnet öser ner just nu men jag njuter massor av att vara på Hafsten Resort. Här har jag tillbringat många somrar med familjen. Första gången jag var här var nog runt år 2003, när mina föräldrar tog sin husvagn och hamnade här mer eller mindre av en slump. Sedan var det plötsligt en villavagn till salu och sedan dess har vi alla njutit här på somrarna. Det är fint läge här med havet på två sidor om en halvö. Utsikten är fin med badplatsen och stranden nedanför och Orusts klippor i fjärran.  

De som driver resorten är mycket kreativa och duktiga på att utveckla anläggningen. Det finns massor av aktivieter att göra här för alla åldrar. Årets nyhet är något som jag verkligen tycker är kanonbra! Nu finns det ett nyöppnat gym- och wellnessanläggning bara 100 meter från villavagnen. Igår var jag, Harald och min kompis Monica där och körde ett styrkepass, skönt att pressa musklerna igen.  

De sista dagarna har jag haft ett gäng kompisar på besök. Så det har varit fina dagar med flera träningpass, cabåkning till Torp köpcentrum där vi shoppat för att sedan äta god mat och ha det trevlig ihop.  

Monica och jag var på min favoritrunda på löpning där de två utsiktsställena besöks med fina uppförsbackar att träna i. På ett ställe är det så pass brant att man tar hjälp av ett rep för att komma upp. Annars är jag sugen på att hitta ut till alla fina rullskidsrundor som finns här runt omkring. Även mtb-turer till Lysekil, Fiskebäckskil, Grundsund, Flatön, Malön och på Orust brukar jag hinna med.  

Blir ni sugna på ett Bohusländskt semesterparadis med något för alla åldrar och intressen kan ni läsa mer på: www.hafsten.se

 

 

Samarbeidspartnere

1 2 3 4 5 6 8 1 2 3 4 5 6 8 1 2 3 4 5 6 8
RSS
For alt materiell på denne websiden www.skisandra.com gjelder copyright.
For dem som vill anvende material kan kontakte meg så kan jeg eventuelt sende bilder.