20.09.17 - Toppen för sportiga föräldrar

Att bli mamma är något obeskrivligt! Det som nog är mest fascinerande tycker jag är att få den förmånen att se hur en liten människa utvecklas. Tiden går väl fortare ju äldre man blir?! Så är ju inte fallet men såg senast idag faktiskt att fler upplevde detta i "Fråga Lund med Luuk". När man blir mamma susar tiden förbi och det märks inte minst på hur man knappt hinner lägga fram en ny större storlek i sin tjejs garderob innan det är dags att plocka bort den urväxta. Alva Ingrid Mariann blev namnet på vår lilla flicka som växer så det knakar. Hon föddes 52 cm lång och är nu vid 5 månader redan 68,5 cm. Tänk att växa 16,5 cm på mindre än ett halvt år! 

Det är verkligt så fint och häftigt att få förmånen att få följa denna tjej på nära håll. Så mycket personlighet hon redan har. Att komma in i sovrummet och se henne ligga där nyvaken och liksom en dag plötsligt upptäckt sina fingrar. Hon studerar dem noga och ser faktiskt lite fascinerad ut. När hon dessutom börjar kunna behärska dessa små redskap och då fånga in allt spännande inom räckhåll. Den motoriska utvecklingen som ständigt sker är så rolig att följa. Just nu gör hon typ armhävningar och kålmasken i hopp om att kanske snart kunna krypa framåt..... Hennes alla ljud och stunder med "prat". Att höra hennes skratt är att höra guld! Att se hennes leenden gör mig så varm att det skyndar på nedsmältningen av polarisen ;-).

Som sportig mamma är det underbart att ta del av de fina produkter som svenska Thule har i sitt barnsortiment. Tänkt att kunna cykla med sin dotter som följeslagare en härlig svensk sommardag med alla dess dofter och grönska! Det är verkligen livskvalitet det! Har mött några andra fina nyblivna föräldravänner och är kul att jag fick med fler att upptäcka Thules fördelar. Nästa sommar får det nog bli en cykelsemster med våra vänner som också fick döttrar inom 10 dagar. Tre små tjejer så blir en fin tjejliga det.

Jag är en person som dock väntat lite på att Alva blir stabil i sin kropp för det allra viktigaste är att hon har det bra. Nu ligger som där perfekt i det babytillbehör som heter babysling. Det är som en skön vadderad hängmatta med sidostöd som tryckavlastar så fint inne i vagnen. Det är perfekt att ha Thules produkter och kunna träna med sina barn. Alva verkar tycka mycket om att åka i sin vagn då hon har fin utsikt därifrån. Dessutom är det ställbar fjädring på vagnen så den går mjukt och fint. Alva sitter och ser på landskapet och ibland somnar hon nöjd. Blir spännande till vintern att få omvandla vagnen och sätta på skidorna. Så bra att kunna göra 4 aktiviteteter med en enda vagn - gå, löpa, cykla och åka längdskidor! Modellen jag har heter Thule Chariot Sport 1. Verkligen något jag rekommenderar till alla som vill vara aktiva med sina barn. Länk: https://www.thule.com/sv-se/se/strollers/double-jogging-strollers/thule-chariot-sport-_-10201001 

Kommer även testa deras mer renodlade löparvagn Thule Glide men återkommer med detta längre fram. 

Önskar härliga höstdagar framåt!

Samarbeidspartnere

1 2 3 4 5 6 8 1 2 3 4 5 6 8 1 2 3 4 5 6 8
RSS
For alt materiell på denne websiden www.skisandra.com gjelder copyright.
For dem som vill anvende material kan kontakte meg så kan jeg eventuelt sende bilder.