27.10.10 - Tillbakablick från förra vintern ger inspiration....

....se filmen och känn att säsongen närmar sig.

Nu kopplar jag av mellan dagens två träningspass. Jag och Kristin Mürer Stemland har träningsläger den här veckan. Det är roligt och givande att få träningsmatchning. Snart skall vi ut på löptur och sedan skall vi köra styrkepass. Vi skall köra ett styrkepass i "Terapimaster" som Kristin brukar köra. Det är alltid kul att se hur andra tränar och få nya inslag. Jag har tidigare tränat endel i Terapimaster på olika gym. Det är en norsk uppfinning som består av två band med handtag som hänger ned från taket. Det ger oanade träningsmöjligheter för hela kroppen, speciellt för "coremuskulaturen" som är viktigt för oss skidåkare.

Fick tips idag om en film på Youtube som ni borde se för att få lite vintrig tävlingsstämning. Den är från Jizerska förra året så det ger goda minnen för mig och jag längtar till kommande säsong. Se: http://www.youtube.com/watch?v=o2I5gbL5tMU&feature=player_embedded  

Annars går träningen bra och tävlingspremiären närmar sig nu. Nu är det bara att hoppas på att det snart kommer massor av snö. Regn och mörker är inte det bästa utan vit fin nysnö är "king king".

 

 

Samarbeidspartnere

1 2 3 4 5 6 8 1 2 3 4 5 6 8 1 2 3 4 5 6 8
RSS
For alt materiell på denne websiden www.skisandra.com gjelder copyright.
For dem som vill anvende material kan kontakte meg så kan jeg eventuelt sende bilder.