19.07.11 - Styrkebesked i Kraftprovet och trevlig middag

Dagarna går fort när man har det roligt!

I fredags var det dags att delta i den fina löpartävlingen Kraftprovet i Trollhättan. Jag valde 6 km-banan som kallas för Slussprovet. Starten av banan är platt, därefter skall vi löpa mycket nerför. Jag tycker faktiskt det är jobbigast med brant löpning nerför, speciellt om det är asfalt. Det beror nog mest på att jag aldrig tränar på sån löpning. Kräver en viss teknik samt att det är lite tufft med stötarna nerför. Väl nere kommer ett fint parti på en grusstig med omväxlande terräng. Ungefär halvväggs kommer vi till den del som givit banan dess namn, nämligen slussarna. Där sätts krafterna på prov när vi springer längs efter slussarna. Det blir brant uppför sedan platt en bit, brant, platt, bratt, platt osv tills vi avklarat alla slussarna. Kände mig riktigt stark uppför och löp backarna med glädje. Har förbättrat min benkapacitet mycket de sista månaderna, bra för både löpning och rullskidor/skidor. Kom i mål som snabbaste dam och blev totalt 6:a i herrklassen. Tiden var bra för banan är relativt hård och har många tvära svängar. Efter loppet passade vi på att ta ett fint rullskidspass på Alliansloppsbanan. I år blir ju tyvärr det loppet inställt pga vägarbeten, annars är det en av sommarens höjdpunkter att tävla där. 

På kvällen var jag inbjuden på en trevlig middag på Butlers av Kraftprovsarrangörerna. Träffade flera jag kände, både skidåkare och löpare, så det blev en fin dag i Trollhättan, tack för det! Kraftprovet har duktiga arrangörer och jag rekommenderar alla att delta på loppet nästa år. Dessutom är det mycket annat trevligt som sker i staden under Fallens dagar, så det finns något för alla åldrar och smak.  

Det härliga gänget från min svenska klubb Uddevalla IS var igår kväll inbjudna till mig på middag. De hjälper mig med den viktiga drickaservice under Vasaloppet. Nu var det kul att ses en sommarkväll istället för i halvt ”koma-tillstånd” under slutet av Vasan. Lite mer tid att prata och umgås nu J. Tack för trevligt sällskap!

 

Samarbeidspartnere

1 2 3 4 5 6 8 1 2 3 4 5 6 8 1 2 3 4 5 6 8
RSS
For alt materiell på denne websiden www.skisandra.com gjelder copyright.
For dem som vill anvende material kan kontakte meg så kan jeg eventuelt sende bilder.