10.05.10 - Sopor, död katt och sponsormöten.

Sponsormöte med Moelven på historiskt norsk mark.

Nu börjar bitarna falla på plats inför vidare satsning. En del som fortfarande är lite "hemligt" men jag tycker det känns mycket bra att förhoppningsvis ha allt på plats runt mitten av maj. Det är en skön lättnad att sedan kunna fokusera på att få en bra grundträningsperiod. Förra året var inte det här klart förrän på höstkanten. Jag kommer att uppdatera er vidare så fort avtal är signerade. Mitt mål är iallafall att kunna göra en helhjärtad satsning i två år framåt. Därefter tar jag en evalutering och fortsätter ev ytterligare i två år beroende på resultat och motivation.

Mötte Moelven på Eidsvoll Verk några hundra meter från där Norges riksförsamling signerade "grundlagen" den 17 maj 1814. Jag är mycket tacksam för samarbetet med Moelven! Tyckte att Sture som var min första kontakt med Moelven förtjänade min segerkrans från Tartu Marathon. Lite grönt som kan pryda kontoret i Årjäng och också kanske i Ed där Conny som är med på bilden är chef för Moelven Skog.

Annars har jag givit miljön lite hjälp när vi i Rustad IL hade sopplockning längs E6,an. Så lova mig alla som läser det här att inte kasta ut saker från bilen utan heller lägga det i soporna. För det är otroligt mycket som kastas - tyvärr! Det hela började med ett illvrål från Stine. Det första vi fick se på vår vägsträcka var nämligen en stackars död katt. Det blev att plocka undan den stela kattkroppen. Många sopsäckar senare var vägkanten betydligt renare och vår klubb hade fått lite ekonomiskt bidrag till kassan.

Nu har annars träningsåret börjat, 1,e maj som de flesta skidåkare har som nystart. Missade dock första veckan efter en förkylning men det är nog bra att immunförsvaret får lite stimulans nu. Det är långt till tävlingarna. Den 30 maj skall jag åka "King of the hill", en rullskidstävling i Göteborg.

Samarbeidspartnere

1 2 3 4 5 6 8 1 2 3 4 5 6 8 1 2 3 4 5 6 8
RSS
For alt materiell på denne websiden www.skisandra.com gjelder copyright.
For dem som vill anvende material kan kontakte meg så kan jeg eventuelt sende bilder.