04.07.13 - Snart passerar jag 400.000....

Hej alla härliga läsare! 

Det finns ett program från Google som är perfekt om man vill ha viss statistik över sin hemsida. Idag när jag satt och förberedde en föreläsning som jag skall ha för en av mina sponorer på fredagen Markbygg, var jag inne och kollade där. Sidan heter Google Analytics och är ett intressant redskap för alla som har en hemsida igång. Idag ser jag att det sedan starten den 20 Januari 2010 har det varit 398.870 visningar på min hemsida! Så roligt att det snart blir att passera 400.000 gränsen för hemsidan. Ser att det varit en successiv ökning och det är ca 200.000 visningar per år i dagsläget.

Det som är lite intressant är att också se ifrån vilka länder besökarna kommer. Sverige och Norge dominerar och det är nog ganska naturligt eftersom mitt skriftspråk är svenska samt det enorma skidintresset i Norden. Totalt är det 58 % från Sverige och 30 % från Norge, men med tanke på att det ju bor dubbelt med invånare i Sverige så är intresset lika stort i Sverige som i Norge att följa med på "skisandra". Följande länder kommer därefter på topp-tio listan: Danmark, Finland, Tyskland, USA, Kananda, Italien, Frankrike, Storbritannien. Det som kanske är mer intressant är att studera att faktiskt det finns besökare från alla jordens kontinenter. Länder som Indien, Förenade Arabemiraten, Sydkorea, Iran, Argentina, Sydafrika, Peru, Taiwan, Afganistan, Azerbajdzjan, Bangladesh, Qatar och Mocambique känns lite exotisk för en längdskidtjej. Hade varit kul att veta om det är en skidintresserad norsk eller svensk som varit där eller det trots allt kanske är någon inhemsk person som lyckats hitta ända till Norden och min lilla hemsida. 

Tack till er alla som följer med på mina skidäventyr! Snart är ni en del av 400.000 visningar! Vet ni att den totala tiden som folk har läst på "skisandra.com" (om alla besök och dess varighet läggs ihop) är otroliga 3731 timmar. Det motsvarar att man sitter och läser dygnet runt i över 155 dagar! Hoppas ni är nöjda! Kom gärna med förslag om det är något jag kan förbättra.

Samarbeidspartnere

1 2 3 4 5 6 8 1 2 3 4 5 6 8 1 2 3 4 5 6 8
RSS
For alt materiell på denne websiden www.skisandra.com gjelder copyright.
For dem som vill anvende material kan kontakte meg så kan jeg eventuelt sende bilder.