02.01.14 - Snöblandat regn idag...

Tillbaka i Oslo och här är gräsmattorna så gröna och fina. Fick med mig ett fint skidpass i december i Sørkedalen, men har varit enda passet här i Oslo. Otroligt nog var det 40 cm is på Bogstadvattnet och nu har det varit öppent vatten i 1 vecka! 

Annars så har December varit en månad där det inte har gått som jag velat. Fick ju först en fallskada när jag blev påkörd i tävlingen BUL-sprinten. Som tur är har det böjat att bli bättre nu, men jag hade ont i början och kunde inte träna som jag ville. Var en svullnad under nyckelbenet som tryckte på en nerv som strålade smärta ut i höger armen. När armen väl blev bättre och jag var på Sjusjøen, fick jag lättare feber, huvudvärk, yrsel och lite halsont. Plötsligt fick jag också utslag på kroppen. Så fick först en medicin mot utslagen och sedan när jag inte var bra i luftrören fick jag också äta antibiotika. Laboratoriet i Oslo lyckades med att röra bort mitt blodprov, så egentligen har jag inte fått svar på vad det exakt varit. Influensa, bakterier eller virus? Puhh! Så frusterande att inte kunna träna som jag vill, hade längtat efter några hårda intervallpass. Men instället blev det flera dagar när jag måste vila helt på Sjusjøen. Tänkte dok det var bättre att vara där i frisk luft och fin vit snö, än grått regn söderut. 

Nu önskar jag att det blir snö och att jag snabbt är tillbaka där jag vill vad gäller träning. Känner mig dock bättre nu efter att jag till slut valde att vila helt. Som det ser ut är det ju också osäkert om första loppet Jizerska i cupen blir av, det är även snöbrist nere i Tjeckien. Allt är dock bokat med flyg, hyrbil, hotell så får bara avvakta på beslut den 6 januari.  

Nu skall jag ner till Elixia träningscenter för att springa på löpband och köra styrka. Där är det alltid lika fint att träna iallafall! 

Kram på er alla och hoppas ni får ett fint år 2014, helst med massor av snö och inte regn! 

Sandra

Samarbeidspartnere

1 2 3 4 5 6 8 1 2 3 4 5 6 8 1 2 3 4 5 6 8
RSS
For alt materiell på denne websiden www.skisandra.com gjelder copyright.
For dem som vill anvende material kan kontakte meg så kan jeg eventuelt sende bilder.