10.10.10 - Seger i Ramsau Cup!

Viktigt formbesked när vintern närmar sig...

Ikväll på Rustads IL avslutningskväll (alla juniorer reser hem) var det dags för prisutdelnig i den prestige- och ärofyllda Ramsau-cup. Under veckan har det varit ett roligt och skönt inslag i träningslägret. Det hela började med en Quiz (= frågesport) som vi tjejer fick sätta ihop till alla andra. Därefter var den viktiga bordtennistuneringen. Där fick jag viss nytta av att ha spelat för massor av år sen som liten tjej i Bäckefors IF. Hittade till och med smashar ibland :-). Fick en bronspeng efter spännade matcher.

Det ingick också en tuffare del genom ett terränglopp på ca 2,5 km med rejäla backar. Här var jag först av tjejerna, men benen var lite tunga efter all träning men så var det nog för de flesta. Jag tog också en grenseger på den hemliga rumsvisiten som vår ena ledare Barbro gör under veckan, när vi är ute på något träningspass. Hon gör alltså en rangering efter hur välordnat man har på rummet. Det var nog lätt att slå endel av herrjuniorna på det.

Idag efter första passet på glaciären (skate+klassiskt i 2:35 tim) var det dags för sista del - bågskytning. Det var en gedigen instruktion som vi fick på tyska...det är mycket mer komplicerat än man tror. På OS tävlar man från 70 meter, vi sköt från 20 och 30 meter. Det var kul att se instruktören skjuta med en jaktbåge som går hela 450-500 meter!!! Här var en gren som passade mig. Jag gillar koncentrationsövningar såsom bordtennis och bågskytte. Dessutom lekte jag endel som barn med den pilbågen jag hade. Efter många serier med övning var det dags för tävlingen från 20 meter med 6 pilar. Det gick faktiskt bra. Jag var bara 1 poäng från seger och vi var 20 som deltog.

Summa sumarum räckte mina deltävlingar till att ta den ärofyllda seger och vinna Ramsau Cup 2010. Fick en Tyrolerhatt som jag skulle ha resten av kvällen när vi myste med godis och såg på biler o filmer från det som skett i Rustad under året.

Hann också med ett andre pass idag med styrketräning och en löptur.

Ha en go dag ....so long...

Samarbeidspartnere

1 2 3 4 5 6 8 1 2 3 4 5 6 8 1 2 3 4 5 6 8
RSS
For alt materiell på denne websiden www.skisandra.com gjelder copyright.
For dem som vill anvende material kan kontakte meg så kan jeg eventuelt sende bilder.