06.10.13 - Sandra Hansson byter till Hansen.....

”Det känns spännande att inleda ett samarbete med Norges äldsta bageri – Baker Hansen” 

Att ha en bra kosthållning är mycket viktigt för mig som långloppstjej då jag skall orka hålla hög fart i flera timmar. Första gången jag kom i kontakt med Baker Hansen var när jag var nere i Oslo för ca 6 år sedan. En kompis och jag gick in på Baker Hansens butik/cafe på Majorstua och skulle ta en ”fika”. Kommer faktiskt ihåg att jag köpte en ”Müslibulle” till min Cafe Lattè, från den dagen blev det en favorit för mig. Jag upptäckte också deras fantastiska matbröd som jag köpte med mig hem, en favorit var det grova Speltbrödet. Kändes direkt att här var det högsta kvalitet på råvarorna. Bröden smakade fantastiskt gott samtidigt som det mättade mig länge. Det som jag tycker är positivt också är att det är låg sockerhalt i bröden. Jag vill ju helst ha en balanserad blodsockerkurva för att prestera optimalt. Att det också är lokala råvaror och närproducerat garanterar en hög kvalitet, god smak samt att även miljön blir en vinnare genom kortare transporter.

När jag var på Birken för något år sedan träffade jag familjen Hals som driver Baker Hansen i 5,e generationen nu. Trevliga norrmän som är genuint sportintresserade. Nästa gång var faktiskt inne i skidtunneln under ett träningspass i Torsby. Det blev prat om ett eventuellt samarbete, men eftersom jag hade ett avtal med en konkurrent United Bakeries var det inte möjligt då. Nu när mitt avtal löpte ut vill jag tacka för fina samarbetsår med United Bakeries och samtidigt välkomna Baker Hansen in i teamet framöver.

Jag skall hålla er uppdaterade vilka produkter som är mina favoriter och vad som funkar bäst när man skall träna och prestera i tävlingar. Till alla mina svenska vänner nu vet jag varför norrmännen äter så mycket bröd tex på lunchen, för det är så gott och nyttigt - bröd i världsklass helt enkelt! Kolla gärna in Baker Hansens hemsida: www.bakerhansen.no

Samarbeidspartnere

1 2 3 4 5 6 8 1 2 3 4 5 6 8 1 2 3 4 5 6 8
RSS
For alt materiell på denne websiden www.skisandra.com gjelder copyright.
For dem som vill anvende material kan kontakte meg så kan jeg eventuelt sende bilder.