10.11.11 - På plats i Torsby skidtunnel…

Nu när det är mörkt, grått, dimmigt och inte ett snökorn så långt ögat kan se….Då är det helt fantastiskt att komma till mitt favoritställe Torsby. Kom hit igår och fick mig två pass i tunneln. Det var skönt att få lite snö under skidorna igen. Här är det alltid samma temperatur, inget regn eller snö samt lite musik att träna till. Det var flera landslag på plats, både längd och skidskytte. Det är alltid socialt i tunneln när man känner många av de som tränar. Dessutom finns det flera Vasaloppsmotionärer som alltid är nyfikna och engagerade. På Valbergsängen bor jag som en drottning och maten på restaurangen är kanonbra som vanligt! 

Imorse körde jag ett skatepass med några lättare intervaller. På eftermiddagen väntar ett lugnt klassiskt pass. Imorgon blir det resdag upp till Bruksvallarna. Blir först en löptur med styrkepass här i Torsby.  

Nästa vecka ser jag fram till att komma tillbaka till Torsby och få en bra träningsvecka här. Hoppas att jag hinner med ett rullskidspass uppför Tossebergsklätten samt några mer timmar på snö. 

 

 

Samarbeidspartnere

1 2 3 4 5 6 8 1 2 3 4 5 6 8 1 2 3 4 5 6 8
RSS
For alt materiell på denne websiden www.skisandra.com gjelder copyright.
For dem som vill anvende material kan kontakte meg så kan jeg eventuelt sende bilder.