16.03.10 - Oslo Sportslager - mitt val av sportsaffär

Jag vill samarbeta med de bästa...

All tid jag lägger ner på min idrott, då vill jag också ha optimalt material. När det gäller att välja sportaffär kan det kanske vara lockande att välja en stor "billig" kedja. Men det skulle jag inte rekommendera. Oslo Sportslager utmanar med goda priser och desutom får du ett annat värde som är enormt viktigt - gedigen kunnskap. Jag lovar att alla som jobbar där kan sin sak till 100 %. Det är en passion och de har många års erfarenhet. Många av dem är professionella vallare som är med ute i hetluften under vintern.

Jag har i de sista åren nästan enbart tävlat på Oslo Sportslagers skidslipar. Jag har vunnit Vasaloppet, Tartu och Jizerska på deras slip. Om ni som motionär men också som elit skall välja en bra slip rekommenderar jag 050S, det är en mycket bra slip eftersom den fungerar i ett brett område.

I vintras hade jag i samarbete med Oslo Sportslager en teknikkurs för tjejer. Det var populärt och vi hade en givande och trevlig kväll ihop uppe vid Frognersetern. Om ni är smarta väljer ni Sportlager som er affär, de erbjuder utöver min teknikkurs också mycket annat intressant och lärorikt. Följ med vad som sker på deras hemsida: http://www.oslosportslager.no 

Vet ni förresten att fastän min hemsida är relativt ny så kommer besökarantalet att bli 50.000 besök/år med snittet de två första måanderna. Jättekul! Sänd mig gärna tips på om det är något särskilt ni vill läsa om!

 

 

 

 

Samarbeidspartnere

1 2 3 4 5 6 8 1 2 3 4 5 6 8 1 2 3 4 5 6 8
RSS
For alt materiell på denne websiden www.skisandra.com gjelder copyright.
For dem som vill anvende material kan kontakte meg så kan jeg eventuelt sende bilder.