14.01.11 - Opticaller - nu ringer jag billigt

Nya samarbeten....

När man reser mycket över hela Europa kan det lätt bli en obehaglig överraskelse när telefonräkningen kommer. Nu har jag fått till ett samarbete med Opticaller som sänker mina telefonikostnader mycket. Jag är imponerad över hur användarvänlig OptiCaller programvaran i min mobiltelefon är och hur den har halverat min samtalskostnad. Vid senaste loppet i Jizerska i Tjeckien så sänkte jag sin mobila samtalskostnad med 2,50kr/minut genom att ringa med OptiCaller. I vanliga fall kostar ett samtal med mobiltelefonen 4,50 kr/minut mellan Tjeckien och Sverige och genom att nyttja OptiCaller och CallBack ringde jag för 2 kr/minut. Med OptiCaller är det möjligt att sätta upp samtal mellan valfria telefoner och när jag ringde Callback samtal till fasta telefonen på hotelrummet blev kostnaden endast 0,25 kr/minut! Stor skillnad mot att betala 4,50 kr! Se www.opticaller.se för mer information.

I förgår var jag annars på en fotoshoot med träningskedjan Elixia. De har många fina gym med ett otroligt stort och bra träningsutbud både i Oslo och andra norska städer. De etablerar sig också i Sverige. Det är viktiga timmar man lägger ned på styrketräning, jag känner mig mycket starkare i år och det ger resultat i skidspåren. Se www.elixia.no för all rolig och bra träning.

Idag har jag annars kört intervaller med Peter och Ulf. Bra att få matchning, mycket roligare så! I morgon blir det en fin klassisk långtur från Skansebakken. Möt upp dem som vill, vi åker kl 10.00.

Samarbeidspartnere

1 2 3 4 5 6 8 1 2 3 4 5 6 8 1 2 3 4 5 6 8
RSS
For alt materiell på denne websiden www.skisandra.com gjelder copyright.
For dem som vill anvende material kan kontakte meg så kan jeg eventuelt sende bilder.