19.11.14 - Omslagstjej på Intersport magazine

Tidigare i höst fick jag en förfrågan om jag ville vara med i Intersport Magazine längd. De skulle i ett reportage prestentera tre åkare som alla tränar för Vasaloppet: Den ena är en fotbollsälskande manlig förstagångsåkare. Den andre är en sportig sjukgymnasttjej som siktar mot topp-100 på Tjejvasan. Den tredje är tjejen som skriver här och som har fått känna den där underbara lagerkransen runt halsen två gånger i Mora, alltså elitåkaren. Reportagen speglar vardagen hos oss alla, hur det kom sig att man får idéen om att bli med på Vasaloppsveckan, hur vi förbereder oss samt att alla till slut avslöjar sina bästa tips. 

Intersport Magazinet delas ut till den som är med i Club Intersport samt brukar finnas ute i butikerna. Så bara att fråga när ni passerar Intersport nästa gång om de har nåt nummer till dig, finns mycket kul att läsa. 

Bilderna till reportaget togs av fotografen Geir Kildahl. Det var kul att jobba med honom för han var verkligen duktig på att få bilderna levande! Bilderna togs i träningsmiljön hemma i Bohuslän. Platser som användes var kurorten Gustavsberg med vackra Uddevallabron i bakgrunden, granitklipporna vid havet i Lysekil samt bokskogen på Bokenäset. Så behöver ni en duktig fotograf kan jag rekommendera Geir för både sportbilder och porträtt. Jag förmedlar vidare hans kontaktuppgifter vid intresse.


Samarbeidspartnere

1 2 3 4 5 6 8 1 2 3 4 5 6 8 1 2 3 4 5 6 8
RSS
For alt materiell på denne websiden www.skisandra.com gjelder copyright.
For dem som vill anvende material kan kontakte meg så kan jeg eventuelt sende bilder.