11.02.10 - Ojoj, vad fort säsongen går...

Nu är det bara 24 dagar kvar till årets höjdpunkt Vasaloppet....

Kolla in torsdagsintervjun med mig på www.vasaloppet.se. Dagarna bara susar förbi! Det är nästan synd att vinter är så kort och intensiv. Det finns ju massor av fina lopp som jag vill deltaga på men är ju tyvärr ingen maskin som bara kan dundra på. Ofta är det 3-4 riktigt fina lopp som jag vill delta på men kan ju inte klyva eller klona mig. Det är hela tiden en avvägning hur mycket belastning min kropp tål för att ha en god form och hålla sig frisk. Känner att jag blivit bättre på det i år och lyssnar mer på vad kroppen behöver än att slaviskt följa ett träningsprogram.

Förra veckan hade jag tio mil i tävlingar!! Det är tufft! Lägg sedan till en dag med en 5-timmar tur, två timmars skatetur i kärvt före med massor av backar som det är här i Norge, två klassiskt pass i 1,45 tim, sedan maxstyrkepass så förstår ni säkert att jag är lite sliten. Men det är så min plan är. Man kör sig ned lite, släpper på träningen så kommer formen lagom till de viktigaste loppen. Låter det inte ganska enkelt?? Hehe, ja kanske. Men det är en fin balansgång jag hela tiden går. Att lyssna på kroppens signaler är mycket viktigt.

Till helgen skall jag hem till Sverige en tur och hälsa på. Skall bli så kul att också köra en tävling på hemmaplan - Karolinerloppet. Det har i sina bästa tider varit en av Sveriges största långlopp med världseliten på plats. Men så blir det väl inte riktigt i år, många stygga snöfattiga vintrar har ödelagt endel men det är kul att alla långlopp hemma i Sverige noterar rekorddeltagare i år. Jag väljer nog den kortare banan på 21 km för att inte bränna allt krut inför kommande helger med massor av viktiga lopp. 

Idag har jag dessutom uppdaterat bildarkivet. Så där får ni  bla se mig hoppandes i skyn i samband med en fototagning för Salomon.

Njut dagen...vi hörs!

Samarbeidspartnere

1 2 3 4 5 6 8 1 2 3 4 5 6 8 1 2 3 4 5 6 8
RSS
For alt materiell på denne websiden www.skisandra.com gjelder copyright.
For dem som vill anvende material kan kontakte meg så kan jeg eventuelt sende bilder.