26.11.12 - Nytt team kommande säsong....

Moelven är och har varit min viktigaste samarbetspartner under de tre senaste säsongerna. Moelven är en norsk-svensk koncern som satsar lokalt samtidigt som de är en global aktör.

Det finns också historiska kopplingar mellan längdskidsporten och skogsnäringen. Tidigare var flera av de största skidprofilerna från Norge och Sverige aktiva inom skogen och det blev en del av viktig förberedelse/träning för de historiska skidåkarna från förr. Jag är stolt av att få vara en del av den här traditionen och få jobba ihop med Moelven. Det har varit ett stort nöje att få möjlighet att träffa många av de fina människorna som jobbar på Moelven genom flera samlingar det senaste året. Jag glädjer mig till fortsättningen :-).  

Oslo Sportslager (OSL) har varit en solid samarbetspartner i många år och jag är mycket nöjd med att ha med OSL i teamsatsningen. Det skapar en trygghet att få tillgång till bäst möjlig utrustning, kompetens och skidslipar i teamet. Sliparna är i världsklass och jag har vunnit flera stora lopp med specialslipar från OSL (bl.a. Vasaloppet, Jizerska och Tartu Skimarathon). OSL är en butik som erbjuder hög service inte bara till mig utan till alla sina kunder. De har en speciell fokus på långloppen och har samlat på sig mycket erfarenhet genom många års aktivitet.

Andra viktiga partners i teamet är Salomon, Swix, United Bakeries, Winforce, Skigo och Dalslands sparbank mfl. 

Mitt mål med Team Oslo Sportslager-Moelven för kommande säsong, blir att vara på pallen i de enskilda loppen samt i den totala cupen i Swix Ski Classics.

På klubbnivå fortsätter jag det goda samarbetet som finns genom att representera klubbarna Uddevalla IS och Strindheim IL, i Sverige respektive Norge.

www.moelven.se  

ww.oslosportslager.no 

 

 

Samarbeidspartnere

1 2 3 4 5 6 8 1 2 3 4 5 6 8 1 2 3 4 5 6 8
RSS
For alt materiell på denne websiden www.skisandra.com gjelder copyright.
For dem som vill anvende material kan kontakte meg så kan jeg eventuelt sende bilder.