06.12.11 - Nyslipade skidor…

Sista helgen i November var vi uppe på Sjusjøen. Det blev några trevliga dagar ihop. Det blev en hel del skidtestning och träning, mycket skratt och energi! Blev också ett skatelopp på söndagen. Var väl inte sprutande pigg i kroppen, men det har varit mycket träning så det var ok. Först en vecka i Torsby och sedan Sjusjøen. Skulle vila några dagar när jag kom till Oslo. Blev några extra dagar då kroppen var lite slapp. Åkte sedan upp för att vara med min klubb Strindheim i Beitostølen och äntligen få tävla i klassiskt. Får dock vänta lite med den glädjen. Skulle också få min sprintpremiär i år, det hade jag också sett fram till. Men tempen visade 37,9 och jag helst vill sova, förstod jag att det inte var smart att starta. Även bihålorna bekräftade det. Det var dock trevligt att få träffa Ole, John, Øystein, Kersti mfl från Strindheim under helgen.  

Idag är jag dock pigg igen och längtar efter att träna och är ännu mer sugen på att få tävla. Imorgon väntar Italien på oss. Blir härligt att komma till Livigno, den mysiga alpbyn. Det är dock snöfattigt även i Europa, så konstsnö som väntar på oss. Men väderprognoserna visar på natursnö.   

Har hämtat nyslipade snabba skidor från Oslo Sportslager (www.oslosportslager.no) idag. Det är där samt hos Örjans Slip- och skidservice (www.slipochskidservice.se) i Sverige som jag slipar mina skidor. Så om ni vill ha fart på skidorna, nya som gamla, kan det ju vara en julklapp till er att besöka dem. Vill tacka både Anders, Trond mfl samt Örjan för att ni hjälper mig få så snabba och bra skidor! 

Önskar er en mysig decemberdag!

Samarbeidspartnere

1 2 3 4 5 6 8 1 2 3 4 5 6 8 1 2 3 4 5 6 8
RSS
For alt materiell på denne websiden www.skisandra.com gjelder copyright.
For dem som vill anvende material kan kontakte meg så kan jeg eventuelt sende bilder.