13.12.10 - Ny seger och en tur till Oslo Sportslager...

...igår gick det jättebra på Skrimrennet med ny seger och idag fixas nya superskidor...

Det blev ytterligare en lopp igår vid Heistadmoen i Kongsberg. Det känns bra att få en genomkörare inför nästa helgs skatelopp. Banan var otroligt fint kuperad och det blev ett roligt lopp när det var masstart. Tyvärr så är det alldeles för få seniordamer till start men som tur är startade jag ihop med herrjuniorerna och fick god matchning. Det blev en hård öppningsfart, men jag hade en mycket god känsla och plockade åkare hela tiden. Var pigg och tekniken kändes bra.

På vägen hem blev det ett stopp på IKEA. Jag har velat skaffa en ångkokinsats till mina kastruller. Väl hemma blev det att vi lagade lax och jag provade mitt nya inköp. Brokkoli, morötter, rödkål, vitkål och kålrot blev ångkokta. Nu stannar ju all smak och nyttigheter kvar i grönsakerna. Det smakade väldigt gott och är mycket nyttigare när man slipper att vattnet som kokar bort nyttigheterna. Så där har ni ett tips på en julklapp till den som tycker om matlagning. På kvällen blev den en tur på löpbandet och sedan körde jag maxstyrka.

Idag har jag varit på Oslo Sportslager. Jag är jättenöjd med mitt samarbete med dem och kan rekommendera alla som jag känner den sportaffären. Ibland kan det vara lite kö där, men det är värt att vänta en stund för de som jobbar där är verkligen kunniga och serviceinriktade. Idag har jag lämnat ett par skateskidor som skall få en specialslip till helgen nästa lopp i Livigno, där det ser ut att bli kallt (-18 C). Dessutom skall jag slipa ett par klassisk skidor med en ny slip som skall ha visat goda resultat. Trond är verkligen en god slipare. Sedan fick jag hjälp att mäta ut exakt vallazoner samt byta till den nya bindningen på ett annat par. 

Ha en fin dag och tack för de snälla hälsningarna jag har fått på facebook efter helgens två vinster!

Samarbeidspartnere

1 2 3 4 5 6 8 1 2 3 4 5 6 8 1 2 3 4 5 6 8
RSS
For alt materiell på denne websiden www.skisandra.com gjelder copyright.
For dem som vill anvende material kan kontakte meg så kan jeg eventuelt sende bilder.