28.04.11 - Ny säsong - nya möjligheter

April månad har bara rusat iväg! Snön har blivit till barmark och jag njuter av våren. Det är verkligen kul att träna på barmark för du har så många fina möjligheter.

Har kommit igång endel med träningen. Det blir löpning, rullskidor, mtb, löpning med stavar och styrkepass på gymmet. Annars har jag lagt tid på att börja planlägga nästa skidsäsong. Först är det en budget som jag får börja med att räkna ut. Där tar jag hänsyn till alla delmoment som ingår i en skidsatsning. Det är bla: läger, serviceapparat med vallare och manager, tränare, hälsovård (typ sjukgymnast/läkare), en viss grundlön (så jag har råd till lite mat, bil och en sängplats), men den tyngsta biten är tävlingsupplägget med resor över Europa. När minussidan är summerad gäller det att finna goda samarbetspartners och helst komma till noll. Ev företag som är intresserade kan ta kontakt med mig för kommande säsong.

Riktigt kul är att en solid samarbetspartner har spännade framtidsplaner. Där kommer jag att jobba internt det här året med målsättning och motivation inom organisationen. På längre sikt kan jag tänka mig att arbeta inom den branschen.

Annars är en flytt på gång. Skall flytta några kilometer längre i Holmenkollåsen, till det de kallar för solsidan :-)! Det blir bra styrketräning att bära sängar, soffa och lådor till helgen. Det är faktiskt ännu bättre att bo där för där tar jag på mig rullskidorna rätt utanför dörren. Skidspåret startar runt hushörnet på vintern. Ser fram emot den härliga balkongen med massor av ljus och sol! Får plantera något spännade i de stora balkonglådorna som finns. Blir nog ett hörn med en liten köksträdgård...persilja, gräslök, morötter och kanske någon jordgubbe eller tomatplanta. Det är viktigt att ha det mysigt och avkopplande runt sig mellan träningspassen och alla resor.

Har ni sett de nya otroligt läckra terrängskorna från Asics? Modellen som heter Trail Attack har varit min favorit i många år nu. Den är väligt lätt och smidig på foten, samtidigt som den är stabil och har bra grepp i terrängen. Funkar dessutom bra på asfalt eftersom den har dämpning både fram och bak. En sko jag varmt kan rekommendera er att prova. Se: http://www.asics.se/running/products/gel-trail-attack-women/ Varje år när jag skaffat nya skor blir jag lika imponerad av Asics, de gör verkligen bra skor!  

Samarbeidspartnere

1 2 3 4 5 6 8 1 2 3 4 5 6 8 1 2 3 4 5 6 8
RSS
For alt materiell på denne websiden www.skisandra.com gjelder copyright.
For dem som vill anvende material kan kontakte meg så kan jeg eventuelt sende bilder.