12.04.12 - Nu rullar vi igång…

Härligt med vårträning och att tävlingspremiären närmar sig…

Har äntligen fått ”frisk besked” från läkaren, nu är blodproven bra från viruset. Kommer att ha antikroppar kvar, men det är bra för då har jag ett skydd framöver mot det viruset. Har haft en del sponsoruppdrag  i det sista samt att jag jobbar med att få allt på plats inför kommande säsong.

Annars så har jag kommit på plats i huset här på Västkusten. Det är verkligen super bra att träna här omkring. Har ju gjort så de sista åren. Finns många fina rullskidsvägar, betydligt mer än det gör i Oslo. Dessutom tänker jag att träna en del med min gamla friidrottsklubb Hälle IF, när jag känner mig reda för hårda löpintervaller på Rimnersvallen. Men nu under april blir det mest successiv uppbyggande träning. Får ta någon löptur med Bror och Malin på Herrestadsfjället också, nyttigt att hänga med orienteringslöparna ute i skogen.

Ett annat projekt som jag har gjort när jag inte fått träna till 100 % är att se till att få optimala träningsmöjligheter när jag blivit bra igen. Jag har nämligen haft en liten dröm när jag äntligen har fått större plats i ett hus – att ha sitt egna hemmagym i ett rum. Följ med på min hemsida framöver så får ni se hur jag förverkligar det. Skall också ge tips till de mer trångbodda på fin utrustning för styrka och kondition.  

På vägen från Oslo till Uddevalla var jag förbi de goa bröderna som driver Swenor i Norge. Det är alltid lika trevligt att träffa dem. Har hela mitt liv åkt på Swenor och är kanon nöjd med de kvalitetsprodukter som de har på sina rullskidor! Inget ”ihop plock” som är gjort i Kina utan de använder sig av kvalitetsprodukter från Europa och den skillnaden märks. Rekommenderar alla jag känner att pröva Swenor för jag vet att det är ett säkert kort för att få många trevliga timmar på sina rullskidor, både på kvalitet och känsla! Se www.swenor.com för mer info. 

I slutet av April är det redan dags för tävlingspremiären här i Sverige på rullskidor. Eftersom jag inte har fått tävla på länge så längtar jag till att få på mig nummerlappen igen och träffa trevliga rullskidskompisar. Skall också komma igång med en del löptävlingar. Våren är här, härligt!

Samarbeidspartnere

1 2 3 4 5 6 8 1 2 3 4 5 6 8 1 2 3 4 5 6 8
RSS
For alt materiell på denne websiden www.skisandra.com gjelder copyright.
For dem som vill anvende material kan kontakte meg så kan jeg eventuelt sende bilder.