22.01.11 - Nu har jag börjat på "Tour de Europa"....

och imorgon smäller det med Dolomitenlauf...

Igår flög jag ner till München där jag blev upplockad med vår bil för vidare färd mot Österrike. Lita aldrig på en GPS-navigator, vår bil tog oss nämligen en liten tur via Italien....hmmm. Kom dock fram till slut. Idag har det varit en fantastisk fin dag med strålande sol och vackra alptoppar runt oss i dalen. Har testat skidor idag, det är ganska kall ca - 10...-12 grader.

Imorgon är det alltså Dolomitenlauf, 42 km skate här uppe i mellan höjden (ca 1500 möh). Inte min favorit men jag lovar att ge järnet så får vi ser hur långt det räcker. Efter loppet stannar jag här några dagar och tränar för att i mitten av nästa vecka åka vidare på vår Europatur till Marcialonga i Italien. Det blir riktigt kul! United Bakeries har nämligen hyrt ett helt hotell så det blir massor av skidgalna norrmän och svenskar att umgås med. Efter det loppet blir jag också kvar några dagar för att sedan ratta vidare mot Oberammergau i södra Tyskland där König Ludwig Lauf går. Men andra ord blir det en liten Europa-tur de kommande dagarna.

Stort tack till min nya samarbetspartner Scott Health & Saftey som skyddar mig och mitt team. Viktigt att vara rädd om sin hälsa och nu får vi ett perfekt andningsskydd vid vallningen. Alla borde ha en bra gasmask som skydd mot skadligt "valla-damm" och ångor. Det tycker både jag och min samarbetspartner Swix. Se http://www.scotthealthsafety.com/EMEA/en/Home.aspx. De produkterna jag använder är den mer avancerade modellen Scott Automask+Autoflow med fläkt bak på ryggen (för de extra försiktiga eller proffsvallaren) samt en smidig gasmask modell 7501 (funkar bra för de flesta).

Ha en fin dag, nu skall jag ladda för morgondagen!

Samarbeidspartnere

1 2 3 4 5 6 8 1 2 3 4 5 6 8 1 2 3 4 5 6 8
RSS
For alt materiell på denne websiden www.skisandra.com gjelder copyright.
For dem som vill anvende material kan kontakte meg så kan jeg eventuelt sende bilder.