22.08.12 - Moelven - tack för nytt förtroende!

Nu öser regnet ner ute, det är sensommar i Bohuslän. Ibland är det ok att träna i regn, när det är varmt ute. Härligt uppfriskande! Men det är också fantastiskt fint med ett praktiskt och bra hemma gym. Mitt samarbete med Sportsmaster (www.sportsmaster.no) resulterade i att jag har allt jag behöver på 12 m2 för att träna kroppen så hårt jag vill vad gäller både styrka och kondition. Jag lägger upp några foton idag i mappen privat, där ni kan se träningsrummet. Lite nya bilder i de andra två mapparna också.

Annars är jag mycket glad över att presentera att jag har skrivit ett nytt avtal där jag förlänger mitt samarbete med min allra viktigaste samarbetspartner Moelven (www.moelven.com). Det är nu det tredje året och utan deras stöd hade jag inte kunnat uppnå mina mål i skidspåren. Under de tre åren har jag lärt känna många inom Moelvenkoncernen och det är ett otroligt fint företag. Kan varmt rekommendera alla skogsägare att göra sina skogsaffärer med Moelven. De har många fina, professionella och duktiga personer som jobbar där. Ett tryggt val! Även dess slutprodukter (golv, lister, plattor m.m. m.m.) som alla vi kunder kan finna ute i bygghandeln är också ett tryggt val med bra kvalitet. Dessutom bidrar vi som kund då till att stimulera sysselsättningen i landsbygden där Moelven har många sågverk. Jag tycker det är viktigt att tänka på det lokala och det gör Moelven både i Norge och i Sverige. Koncernen har faktiskt lika många anställda i Norge som i Sverige, precis som mig lite "svorsk". Kan också lägga ett gott ord för Moelven som arbetsgivare och ni är på jobbjakt. Har kommit nära många anställda genom mitt jobb med "motivations-projekt" och ser att det finns mycket hög trivsel i företaget, något man också märker på stämningen. Tack än en gång till Moelven!

Annars så är jag i Uddevalla och tränar på och börjar ladda till Alliansloppet kommande lördag. Blir riktigt bra startfält i damklassen så det blir ett tufft lopp över 56 km runt i Trollhättan/Vänersborg. Loppet är ett av sommarens höjdpunkt! Har ni möjlighet så kom och titta, det är deltagare från 15 olika länder med i år och herrklassen har också ett kanonbra startfält.

Ha en fin dag alla läsare!

 

 

Samarbeidspartnere

1 2 3 4 5 6 8 1 2 3 4 5 6 8 1 2 3 4 5 6 8
RSS
For alt materiell på denne websiden www.skisandra.com gjelder copyright.
For dem som vill anvende material kan kontakte meg så kan jeg eventuelt sende bilder.