18.11.11 - Medox -naturligt och bra

…ny energi i höst/vintermörkret

Innan vi har hunnit få lite snö är november en mörk och ganska jobbig månad. Det är en omställning för kroppen att det redan är mörkt vid tre-fyra tiden. Dessutom är det mycket träning och resor. Då är det toppen för kroppen att få tillskott av antioxidanter. Medox är naturligt och består av blåbär och svarta vinbär. Jag har av egen erfarenhet sett hur effektivt och verkningsfullt Medox är. 

Därför är jag glad av att fortsätta mitt samarbete med Medpalett AS som utvecklar och tillverkar Medox. För mig är det viktigt att ärligt kunna stå för de produkter jag väljer att samarbeta med. Medox är nordiskt, naturligt och forskningsbaserat. Jag ser att det stadigt kommer nya studier som visar den positiva effekten av Medox. Dessutom har jag fått egen erfarenhet som gör att jag kan rekommendera produkten.  

De aktiva substanserna i Medox kallas antocyaner och utvinns från blåbärs- och svartvinbärsskal. Om jag öppnar en kapsel blir jag lika blå som när jag plockar blåbär på sommaren. Rekommenderat dagligt intag är 1-2 tabletter, men jag tar 3-4 stk eftersom jag belastar kroppen och har stor energiförbrukning. När jag känner mig lite hängig och känner att jag är på väg att bli sjuk kan jag ta 8-10 stk per dag. Har flera gånger lyckats undvika förkylningar på det sättet. Det är knappt möjligt att överdosera eftersom innehållet är blåbär och svarta vinbär.  

Idag har jag haft två pass i Torsby skidtunnel. Körde intervaller på förmiddagen, 6x4 minuter. Det är roligt att köra intervaller i tunneln för det är lätt att jämföra hur långt jag kommer på dem. Annars är det polska skidskyttelandslaget här, bröderna Tynell var här under två dagar och Ole Einar Bjørndalen. Den sistnämnda är verkligen en trevlig, intressant och rolig person. Har ätit de flesta måltiderna ihop under veckan så har hunnit med mycket prat.  

Samarbeidspartnere

1 2 3 4 5 6 8 1 2 3 4 5 6 8 1 2 3 4 5 6 8
RSS
For alt materiell på denne websiden www.skisandra.com gjelder copyright.
For dem som vill anvende material kan kontakte meg så kan jeg eventuelt sende bilder.