21.12.17 - Med önskan om en fröjdefull jul och fridfullt 2018!

Tiden susar på och snart är det dags för jultomten att komma på besök. Det finaste julklappen "ever" fick jag tidigare i år, nämligen den 8 April då lilla goa Alva blev min dotter. Det är riktigt härligt att följa hennes framsteg. När jag gick igenom fotomapparna här så ser man ännu tydligare hur snabbt de små växer. Alva har hunnit bli en nyfiken, glad och trygg liten tjej. Hon kryper ännu men gillar också att stå med lite stöd. Har hunnit med att välta större växter, tomtar och gillar att få min stora dalahäst från Vasaloppet på fall. Att höra sång och musik är mycket uppskattat också. Att skratta åt mammas påhitt är mysigt för oss båda, speciellt att bli buren högt av pappa så att hon kommer i rätt ögonhöjd. 

Annars uppskattas vagnarna från Thule mycket av både Alva och oss som föräldrar. Då kan Alva få uppleva Bohuslän på cykelturer och även se de gröna skogarna vid turer i löpvagnen samtidigt som vi får träning. Alva har också skrattat hjärtligt och varit riktigt nyfiken när det varit styrkestationer här hemma. Tänk så praktiskt att ha ett eget hemmagym med fina produkter från Sportsmaster. Har bjudit hemma andra föräldravänner som gillar att komma tillbaka med träning. Då har Alva och hennes jämngamla tjejkompis intressant kollat på när mammorna kör sitt pass. Kryper fram till hantlar och skrattar när vi gör en del övningar som de tycker ser lustiga ut. 

Jag kommer längre fram att skriva mer om Thules olika vagnar och mina upplevelser med dessa. Men först ska vi fira in den härliga julen och nyår! Önskar er alla en riktigt härlig jul med en fin mix av träning, julmat och mys med familj och vänner. 

Kramar till er alla! 

 

 

 

Samarbeidspartnere

1 2 3 4 5 6 8 1 2 3 4 5 6 8 1 2 3 4 5 6 8
RSS
For alt materiell på denne websiden www.skisandra.com gjelder copyright.
For dem som vill anvende material kan kontakte meg så kan jeg eventuelt sende bilder.