07.09.10 - Lillomarka rundt - en kul tävling

Först full rulle och sedan plåga benen med lite löpning!

Ja, det blev en fin dag med Lillomarka Rundt som är en duathlon tävling som jag deltog på i helgen. Först körde vi 9,5 km rullskidor klassiskt för att sedan så snabbt som möjligt skifta till löparsko och avverka 6 km. Jag hade dagen innan kommit hem från fem dagar i Torsby med skidtestning och träning så det var spännade att se om något krut fanns kvar. Hade iallafall förberedet mig på kvällen med att slippa knyta min skosnören. Som ni kanske vet så har ju Salomon ett mycket bra snabbsnörningssystem på skidsko/sko, så mina lättare Asics skor fick de monterade..hehe.. vill ju inte lägga tid på att knyta skor :-).

Vi damer startade med herrjuniorerna och de håller en bra klass här i Norge. Så jag fick lite folk att matcha mig mot. Rullskidsdelen gick bra men det var faktiskt löpningen som nog gick bäst. Kändes som jag hade ett lätt och bra löpsteg och höll killarna bra. Jag vann tävlingen med 5 min och fick en bra genomkörare. På kvällen var jag på gymmet och körde ett tufft styrkepass. Nästa dag fick jag en solig fin långtur med Harald och Peter, skate i 3:15 tim.

Idag har jag haft en vilodag. Men jobbar med att boka allt inför vinterns tävlingar och sånt tar tid. Flyg, hyrbilar och hotell. Imorgon skall jag träffa en viktig person som skall skriva ihop ett pressmeddelande om nya spännade saker så ni får hålla uppe ögonen den närmaste tiden. På kvällen skall jag vara med på en löptävling här i Oslo. Blir hårt motståand med massor av specialiserade löpare men jag hoppas på en bra genomkörare inför vinterns tävlingar. Till helgen blir det Olav Skogslunds minnesløp, ett rullskidslopp på 80 km.

Samarbeidspartnere

1 2 3 4 5 6 8 1 2 3 4 5 6 8 1 2 3 4 5 6 8
RSS
For alt materiell på denne websiden www.skisandra.com gjelder copyright.
For dem som vill anvende material kan kontakte meg så kan jeg eventuelt sende bilder.