25.09.14 - Kvalitet från Salomon med 30 % rabatt...

Hej på er! 

Jag vet att de flesta som följer med här gillar att röra på sig. Kan inte låta bli att tipsa då jag fick en länk med 30% rabatt på utvalda saker från Salomon. Finns så mycket fint där. Kolla in alla de olika jackorna som finns, både till vardagsliv eller till extrem fjällmiljö. I vintras blev modellen Pic Down Jacket en riktig favorit vardagsjacka. Den är ljusblå och har härlig dunfyllning samt med en avtagbar krage med päls på (viktigt att pälsen är konstgjord!). Den finns nu till rabatt. Ett annat tips på en lätt och skön jacka att ha på hösten eller under en skaljacka är Insulated jacket. Kolla in vad fin där är i rött eller lila! Jag gillar färger! Bara att kolla in länken för det finns jackor och byxor i olika prisklasser, här kan du fynda toppmodellerna i GoreTex.

Även kläder till träningspassen finns med i kampanjen. Där kan ni hitta den bästa jackan som jag själv tränar med, kolla in modellen Elite WS jacket. En extremt bra och teknisk jacka som ni kommer njuta av i flera år framåt på träningspassen. Det finns tights i olika längder samt shorts på kampanjen. Jag gillar Elite WS Pant, det är långa tights som är perfekt nu under höst och vinter då de har Windstopper-material. 

Har ni behov av nya skor? Då finner ni allt ifrån vandringskängor, vinterskor, vardagsskor samt löparskor. En av mina favoriter under sommaren samt även som inomhus sko är RX Moc 3,0. Den är superskön på och avlastar kroppen. Även ryggsäckar, väskor, vantar, mössor samt alpin skidutrustning finns att välja på.

Nu får ni själva se om det är något som ni fastnar för: http://www.salomon.com/se/range/e-outlet-apparel.html OBS! Uppe till höger kan ni välja att se på MEN, WOMEN och KIDS!

Samarbeidspartnere

1 2 3 4 5 6 8 1 2 3 4 5 6 8 1 2 3 4 5 6 8
RSS
For alt materiell på denne websiden www.skisandra.com gjelder copyright.
For dem som vill anvende material kan kontakte meg så kan jeg eventuelt sende bilder.