24.04.12 - Klättring, bebis och intervallpass…..

Klättring, bebis och intervallpass…..  

Nu har det blivit lite vardag igen men ändå inte. Har hänt mycket de sista veckorna. Tre mycket tråkiga dödsfall inom skidsporten som berört oss djupt. Men precis som livet i sig bjuder på med- och motgångar så har också en liten fin kille blivit född nere i Göteborg. Det är min kära bror och hans sambo som har fått sitt första barn och därmed har jag blivit faster eller tante som man säger i Norge. Skall bli jätte kul att träffa lilla familjen kommande helg.  

Annars så har jag genomfört ett pass med inomhusklättring. Var inne i fina inomhusanläggningen Rimnershallen i Uddevalla som erbjuder friidrott, gymnastik, gym, bollsporter m.m. Där finns också en klättervägg som är 11 meter hög. Jag har ju klättrat några gånger förr, men aldrig här tidigare. Tog chansen när en instruktör var där just den dagen. Klättring är en sport jag kan tänka mig att vara aktiv i. Gillar dess olika moment med styrka, smidighet och lite tankejobb för att bäst planera att nå toppen. Bohuslän är visst ett paradis för utomhusklättring och faktiskt även isklättring. Blev lite förvånad när instruktören sa att han kört isklättring där med 120 meter höjd. Höjdskräck har jag inte, i alla fall inte på 11 meter ;-). Hade jag klättrat i Ramsau och haft 1000 meter fritt fall under mig vet jag inte hur jag upplevt det. Oavsett är det roligt och ganska bra komplement träning.  

Nu har jag annars kommit igång med träningen och är nöjd att det känns så bra igen. Fixar redan samma vikter i gymmet, känner mig stark på rullskidorna och har fått flera fina löppass genom upptäcksfärder i skogarna. Härligt att vara idrottare när kroppen är hundra. Nästa helg skall det bli roligt att få tävla igen. Skall åka Landsjön Runt som är en rullskidstävling nära Huskvarna, väljer troligtvis skate klassen.

So long....

 

 

 

 

Samarbeidspartnere

1 2 3 4 5 6 8 1 2 3 4 5 6 8 1 2 3 4 5 6 8
RSS
For alt materiell på denne websiden www.skisandra.com gjelder copyright.
For dem som vill anvende material kan kontakte meg så kan jeg eventuelt sende bilder.