22.09.14 - Jofama – stil utanför skidspåret

Som idrottstjej blir det många timmar i sina träningskläder. Jag gillar verkligen Salomon som levererar sportiga funktionskläder i snygg design med härliga färger. Men det kan vara skönt ibland att bara vara ”vanligt” klädd. Jag gillar ganska olika stilar vad gäller kläder. Men kan säga att jag gillar jeans speciellt Italienska märket Fornarina och holländska G-Star. Att jag gillar dem beror på att de har en passform som jag sitter bra på mig. Har mer och mer föredragit färgstarka toppar och tröjor, tidigare gillade jag mer klassiska kläder i svart och vitt.

Jag tycker om att varierar från mjukare stil med stickat och mjuka mysiga kläder, speciellt när man kopplar av hemma. Men det är också kul att ibland klä sig en tuffare stil.

Jofama är ett företag från Malung som jag kom i kontakt med för många år sedan efter att jag hade vunnit Skinnarloppet. De levererade nämligen till det fina prisbordet så det blev en tur in till dem för att välja ut en skinnjacka. Därför är det kul att nu få visa er en ny favoritmodell från Jofama som jag har testat i någon vecka. Modellen heter Kenza 9 och är i mjukt följsamt svart skinn. Den är smart designat då jag kan välja mellan att bära den på olika sätt. Det finns tryckknappar som du kan fälla ut kragen åt sidorna. Det finns även två sneda dragkedjor att välja mellan, alltså sitter den perfekt oavsett om du har en tunn tröja under eller en tjockt stickad. Två fickor med dragkedjor fram plus en innerficka. Knäppning på axlarna och matchande bälte vid nederkant. Dragkedjor vid ärmsluten och rött foder med svart spetstyg på insida rygg. Mycket detaljer alltså som skapar en tuff jacka med stil. Har blivit en favorit jacka! Hade en "photoshoot" med fotografen Geir Kildahl under Torsby marknad. Tack för fint jobb! Kolla in mitt Instagramkonto för fler bilder: http://instagram.com/skisandra samt www.jofama.com/fashion för mycket annat fint.

 

Tack till Jofama som skapar stil utanför skidspåren! 

Samarbeidspartnere

1 2 3 4 5 6 8 1 2 3 4 5 6 8 1 2 3 4 5 6 8
RSS
For alt materiell på denne websiden www.skisandra.com gjelder copyright.
For dem som vill anvende material kan kontakte meg så kan jeg eventuelt sende bilder.