03.10.10 - Jag njuter....

..bland alla snälla kossor!

Det är som en reklamfilm runt mig, så vackert och fridfullt. Med alla kossor som går och betar. Har kommit fram till Ramsau i Österrike ikväll. Det är en två timmars flygning från Oslo till München först och därefter ca 3 timmar i hyrbil. Vi kom fram hit halv sex i kväll och middagen var inte förrän klockan sju. Jag skyndade och byta om, vill hinna med en tur i solen. Det var faktiskt hela 21 grader på vägen hit och väl här var det 16 grader och solsken.

Löpte med killarna en bit men så klättrade vi som små getter uppför Alperna efter en stund. Det var så bratt så vi gick till slut men vi hade hög puls ändå. Jag vände för jag ville få sträcka ut benen lite det sista efter bilresan hit, vi kommer hinna med något bergpass de kommande 14-dagarna ändå.

Det var köttfärsfylld paprika med ris till middag och en hembakad rulltårtsbit till desert. Efter det förberedde jag nästa dags träning genom att valla skidorna. Sedan lite prat med dem där hemma, bra att Skype finns. Kvällsmat med infomöte kl 22. Ja, som ni ser så går dagarna i ett men som sagt jag njuter... Nu skall det bli lite sömn på mig här nere i Alpenland.

Natti, dröm sött!

 

Samarbeidspartnere

1 2 3 4 5 6 8 1 2 3 4 5 6 8 1 2 3 4 5 6 8
RSS
For alt materiell på denne websiden www.skisandra.com gjelder copyright.
For dem som vill anvende material kan kontakte meg så kan jeg eventuelt sende bilder.