21.02.13 - Icebug - när jag vill ha tryggt fäste och fina skor!

Första gången jag kom i kontakt med Icebug skor var när några orienteringskompisar till mig visade sina träningsskor. Sedan dess har jag blivit "beroende" av att löpa med dem när det är så blött och halkigt som det kan vara en regning sommar, på höstens hala löv eller under en härlig vinterrunda. På grusvägar och asfalt är fortsatt Asics det märke jag kör med. De här två märkena kompletterar varandra. Nu har jag etablerat ett samarbete vad gäller vanliga vinterskor.

Icebug har satsat på att vi skall slippa halka runt i vår vardag på väg till jobbet, på söndagens skogstur eller varför inte på shoppingsturen i stan. Jag blev imponerad när jag såg hur många snygga modeller som Icebug har i sortimentet. Det som gör dem unika är att en del modeller har fasta metalldubbar som sitter smart så du kan gå på is och vara trygg. De har också utvecklat ett system till sina snygga "vanliga" dubbfria skor. Vid halka finns då ett tillbehör som går att trä på den skon och som passar in i skons mönstrade sula. På det gummerade tillbehöret sitter fasta metalldubbar så väldigt smidigt att ha med sig i fickan eller i sin väska ifall halkan slår till.

De skor som jag använder av Icebug är:

  • Löpskomodell Phyto2-L och de har en smart ”damask” Gaiter som jag använder vid vinterlöpning och slipper då att bli kall och få snö intill fotleden.
  • Eir-L Ash är den ena vardagssko modellen som jag valde. Det är en högre vinterkänga med snörning. Valde den för jag tyckte den var så snygg, dessutom är den fantastisk skön, mjuk och tål temperatur ner till -30 grader utan att känns för varm eller klumpig.
  • Metro-L var mitt andra skoval. Ibland när jag reser runt på flyg och annat är det praktisk med en lägre skomodell. Denna sko är svart till färgen och står emot smutsen på ett bra sätt. Den är smidig och lätt på foten och har en praktisk dragkedja på insidan. Tål temperaturen ner till – 20 grader. Till båda min vardagsskor kan jag sätta på det praktiska tillbehöret Bug-web vid halka.  

Jag vill tacka Icebug för vårt samarbete! Nu har jag både snygga skor och säkert fäste!  

Kolla in Icebugs hemsida för mer info: www.icebug.se  I Norge vet jag att Oslo Sportslager säljer Icebugs löparskor (www.oslosportslager.no)

Samarbeidspartnere

1 2 3 4 5 6 8 1 2 3 4 5 6 8 1 2 3 4 5 6 8
RSS
For alt materiell på denne websiden www.skisandra.com gjelder copyright.
For dem som vill anvende material kan kontakte meg så kan jeg eventuelt sende bilder.