07.11.11 - I väntans tider....

….grått, grått och dimma…  

Nu är jag tillbaka i Oslo sedan några dagar. Här var det verkligen höstväder som mötte mig, stor skillnad mot solen och snön i Italien. Ändå har det varit ganska härligt att löpa runt i skogen bland våta bäckar och halkiga höstlöv. Använder man rätt skor så är det inte heller så värst halkigt!  

Har tränat lite lättare nu. Har haft några fina löpturer, ett hårt pass med ”elghufsintervaller”, rullskidspass skate distans och styrkepass. Idag blir det ett lite intensivare pass igen.  

Går och väntar på att få besked om hur det blir med säsongspremiären. Jag hoppas de kör i Bruksvallarna, det är lättast så när boende och allt annat är bokat. Har ordnat med en vallare som är snäll och skall hjälpa mig med vallningen.

 

Annars idag har jag lite kontorsjobb, alltid mycket att göra. Har bokat in det mesta till vinterns tävlingar. Det är flygresor, hotell, hyrbil, ibland färjeturer för både mig, vallare och manager. Det är mycket som jag skall hanteras som långloppare. Har många kvitton att bokföra in. Usch, det är inte billigt att satsa på skidor. Jag är väldigt glad att jag har fina samarbetspartners som stöttar mig så jag har möjlighet att satsa. Tack, utan er hade det inte varit lätt troligtvis nästan omöjligt.   

Mottog precis en försändning från Swix, så nu är det massor av lådor här med vallor, kläder, stavar och annat material. Blir imponerad av hur duktiga Swix är på design, de har verkligen ett fint sortiment. Ikväll skall jag gå igenom och komplettera upp min vallakoffert som skall med ut. Gäller att inte glömma något och ha med tillräckligt men ändå översiktligt med utrustning.    

Nu blir det sen lunch, blir räkgryta ala Harald med mitt speciella råris till.

Ha en fin höstdag!

Samarbeidspartnere

1 2 3 4 5 6 8 1 2 3 4 5 6 8 1 2 3 4 5 6 8
RSS
For alt materiell på denne websiden www.skisandra.com gjelder copyright.
For dem som vill anvende material kan kontakte meg så kan jeg eventuelt sende bilder.