29.05.12 - Heja på….snart 300,000..!!

Heja på….snart 300,000..!!  

Det finns ett analysinstrument för hemsidor som heter Google Analytics. Det är intressant att se hur mycket information som finns där. Jag startade www.skisandra.com med god hjälp från IDL Media, den 20,e januari 2010. Till dags dato är det 298 728 visningar på hemsidan. Det är jag väldigt nöjd med. Tack, för alla era besök, roligt att ni hänger med i idrottssatsningen!  

När det gäller fördelningen mellan vilka länder som besökarna kommer ifrån så är det 55 % från Sverige och 33 % från Norge. Egentligen ger det ju viss övervikt rent befolkningsmässigt till Norge eftersom Sverige har nästan dubbel befolkning. Det som jag blev allra mest förvånad över är att det är från hela 77 länder som det varit besökare! Roligt att det finns besökare från så många länder som aldrig ser skymten av snö i sitt land. Här är exempel på några exotiska länder: Vietnam, Venezuela, Tunisien, Qatar, Filipinerna, Panama, Sri Lanka, Jamaica, Irak, Afghanistan, Taiwan, Peru, Chile, Mexico, Iran, Colombia, Förenade Arabemiraten, Sydkorea…. Förmodar att det är skidintresserade turister… 

Totalt sett har besökarna suttit och kollat på hemsidan: 9 979 305 minuter, dvs 166 321 timmar eller 6930 dygn eller 18,97 år! Det är ju otroligt, måste verkligen försöka att skriva och servera er det bästa om ni lägger ner så mycket tid på www.skisandra.com. Oavsett, stort tack! Kul att ni följer med mig. Skall försöka fortsätta leverera er mina äventyr och visa bilder från dem.

Framöver i veckan skall jag förutom träning och ha ett sponsormöte, rullskidskurs för tjejer/damer samt inspelning av en reklamfilm…. Det sistnämda blir spännande mer om det senare. De sista dagarna har jag varit i Oslo på träningsläger. Det var eget initiativ från några duktiga norska tjejer och vi runt 10 tjejer på varje träningspass. Väldigt bra träning och det var kul att flera tjejer från det norska landslaget också var med och körde. Socialt och bra träning. 

Sprintpass på rullskidor skate var första passet. Då fick man bara ge järnet och vi matchades mot varandra tre och tre. Kroppen svarade riktigt bra, så det var härligt. Andra pass vi kört är: rullskidor klassiskt distans i 2:30 tim. Löppass i terräng i 2:20 tim och ett klassisk rullskidspass av tuffare slag med 6x8 min stakintervaller. Vi har också hunnit med grillning nere vid havet och ta året första simtur.

Samarbeidspartnere

1 2 3 4 5 6 8 1 2 3 4 5 6 8 1 2 3 4 5 6 8
RSS
For alt materiell på denne websiden www.skisandra.com gjelder copyright.
For dem som vill anvende material kan kontakte meg så kan jeg eventuelt sende bilder.