16.03.14 - Härlig vinst i spåret idag!

Äntligen!

Ja, äntligen fick jag dra på mig nummerlappen igen. Ställa mig på startlinjen och avvakta startsignalen för att sticka iväg och se hur kroppen reagerar på att pressa sig igen. Det är så kul att komma iväg på en tävling. Fick svar på blodproven förra veckan och det går åt rätt håll. Så blev tävlingspremiär på Hakadalsrennet, ett lopp bara 40 minuter från Oslo. Väl på plats blev det först skidtestning då jag hade två par självvallade skidor samt ett par som Oslo Sportslager hade varit snälla och vallat upp. Spännande att testa lite olika strukturer på vårföret och se vad som funkar bäst.

Sedan var det uppvärmning genom att kolla in tävlingsbanan som visade vara sig en riktigt fint kuperad, ganska tuff och tekniskt men inte lika jobbig som tex Holmenkollen. Ett varv mätte 3,6 km och vi seniorer skulle köra två varv. Startade ganska kontrollerat eftersom jag inte haft nåt direkt hårt pass innan. Men kroppen svarade ändå över förväntan med tanke på utebliven träning och den tuffa influensan jag råkade ut för. Men märkte ju i somras, höst och tidigt i vintras att jag har fått en högre grundnivå. Är jag bara frisk och får några bra veckor med träning så går det undan i spåret eller på asfalten.  

Svårt att veta exakt hur snabbt jag åkte eftersom jag inte kände till de andra konkurrenterna, men fick bra tid med tanke på tungt före och kuperad bana. Arrangören bjöd på våffla efter målgången, fick en fin pokal i pris :-) och det var riktig mysig stämning i norska skogarna. Skönt att kunna jobba igen!  

Samarbeidspartnere

1 2 3 4 5 6 8 1 2 3 4 5 6 8 1 2 3 4 5 6 8
RSS
For alt materiell på denne websiden www.skisandra.com gjelder copyright.
For dem som vill anvende material kan kontakte meg så kan jeg eventuelt sende bilder.