24.12.12 - God Jul önskas alla skidvänner!!

Idag var det en härlig väckarklocka, mitt lilla goa fadderbarn Max väckte mig med joller och skratt. Myste ihop i sängen med lille Max som är nyfiken och glad. Sedan blev det en traditionell julfrukost med tomtegröt. Jag fick faktiskt mandeln i gröten så får se om det blir giftemål i framtiden.

Det har snöat massor här i Dalsland. Igår var jag i Uddevalla och det blev en extrem biltur hit upp, plogbilen hade inte varit ute. Tur att jag har nya och bra vinterdäck från Högsäters Däck. När jag väl kom hem var det julklappsinslagning innan jag somnade.

Efter kaffe och tårta kl 11var det dags för lite julträning. Idag var min plan att träna löpning. Blev en kanonfin tur där jag tryggt löpte runt på snö och is med mina Icebug-skor. Dessutom hade jag på de smarta galoscherna som Icebug har så jag slapp snö in i skor och strumpor. Nu är jag proppmätt och belåten efter ett stort julbord. Det som väntar nu är julklappsöppning och så väntar det lite spel med julklappsspelet och kanske lite Trivial Pursuit.

Önskar er alla läsare en riktigt fin och varm Jul omgivna av massor snö!

Julkram från Sandra

Samarbeidspartnere

1 2 3 4 5 6 8 1 2 3 4 5 6 8 1 2 3 4 5 6 8
RSS
For alt materiell på denne websiden www.skisandra.com gjelder copyright.
For dem som vill anvende material kan kontakte meg så kan jeg eventuelt sende bilder.