02.04.15 - Glad påsk mina skidvänner!

Så är det snart vår här! Redan tittar de vackra vårblommorna fram i trädgården i Uddevalla. Vintern är en härlig tid men mina favoritmånad är ändå maj. Det är skönt för då brukar kroppen ha hunnit återhämta sig efter en hård tävlingssäsong och det är dags bygga vidare för kommande säsong. Jag brukar fyllas av energi och inspiration när man tränar ute och ser hur allt vaknar till liv efter en vinter i dvala. 

Jag är en riktigt djurvän och att på rullskidorna då få uppleva kalvar på grönbete, hästföl i hagarna, små andungar i havet och se rovfåglar kommande susande i luften. Ja, det ger energi och inspiration! I år är jag inte där att kroppen behöver några veckors vila. Blev ju tyvärr inte många lopp eftersom kroppen inte hann bli tillräckligt redo för det. Men oavsett kommer våren ändå och jag njuter av den. Det är verkligen vackert i Bohuslän! 

Jag har lite spännande saker på gång framöver så även om min hemsida inte blivit så uppdaterad det sista året så följ med framöver. Nu ska jag avnjuta påsken och jag vill önska er alla läsare den bästa påsken. Ta er tid att njuta och bara vara i nuet! Se allt det vackra runt er i både natur och goda människor. Ni har alltid ett val och följ det som känns rätt i hjärtat!

KRAMAR från Sandra

Samarbeidspartnere

1 2 3 4 5 6 8 1 2 3 4 5 6 8 1 2 3 4 5 6 8
RSS
For alt materiell på denne websiden www.skisandra.com gjelder copyright.
For dem som vill anvende material kan kontakte meg så kan jeg eventuelt sende bilder.