10.08.10 - Full fart på Toppidrettsvekan

Här är några av de 104 barn som jag varit instruktör för på sommarskidskolan...härliga ungdomar!

Nu är jag i Aure för Toppidrettsvekan. Har varit instruktör i några dagar och imorgon börjar tävlingsprogrammet för mig. Är dock osäker på formen eftersom jag varit lite lätt förkyld den sista veckan. Men skall ge järnet så får vi se vart det slutar. Bara jag inte har feber eller mycket halsont så kör jag så det ryker.

På sommarskidskolan var det massor av hungriga ungdomar från hela Norge och t.o.m. från Danmark! Det är alltid kul attdela med sig till yngre med det jag har lärt mig genom åren. 

Idag var jag ute på fisketur med de landslagen som är här. Det var kul att träffa Steffi Böler, de franska herråkarna och Martin Koukal m.fl. från Tjeckiska landslaget som var med på samma fiskebåt. Blir socialt och tid för lite prat. Det var ett år sedan jag sist var med nästan samma gäng ut på havet här. Jag hade riktig fiskelycka idag och fick en fin torsk, sejar och en vittling. Sedan drog vi upp massor av krabbor som satt i burarna som vår guide hade satt ut tidigare. Nu skall jag ta på mig lite finkläder för vi har en lite "kickoff fest" där vi kommer få god sjömat ikväll. Vi hörs vidare!

Samarbeidspartnere

1 2 3 4 5 6 8 1 2 3 4 5 6 8 1 2 3 4 5 6 8
RSS
For alt materiell på denne websiden www.skisandra.com gjelder copyright.
For dem som vill anvende material kan kontakte meg så kan jeg eventuelt sende bilder.