31.12.10 - Full fart på Sjusjön gav en fin seger……

Det är en speciell känsla och stämning med långlopp. Igår var jag glad att det äntligen var premiär på det jag är som bäst på - ett klassiskt långlopp med gemensam start. Det var en fin vinterdag som mötte oss skidåkare uppe på Sjusjön. Temperaturen var behaglig på 4-5 minusgrader och arrangören hade lagt en fin bana med varierad terräng men relativt mycket stakning. Distansen var 25 kilometer, perfekt för en rejäl genomkörare men som inte tar allt för mycket krafter.

Harald kommer sig verkligen på vallningen och idag vallade han både glid och fäste. Vi slår ihop våra kloka hjärnor? ;-) och samarbetar fram en bra vallalösning. Jag hade mycket bra skidor igår, tack för det min käre!

Det var ett bra startfält med landslagstjejer både från Norge och Slovenien. Jag fick till ett bra lopp och hade mest följe med herrarna under hela loppet. I mål var jag 4:36 före Maiken Caspersen Falla från Norge och 5:52 före Katja Visar från Slovenien. Kroppen kändes bra hela vägen och nu börjar lugnorna bli bättre efter förkylningen vid La Sgambeda. Jag ser verkligen fram till att få tävla på Jizerska i Tjeckien nästa gång.

Jag önskar er alla ett riktigt gott nytt år!

Stor kram från Sandra

Samarbeidspartnere

1 2 3 4 5 6 8 1 2 3 4 5 6 8 1 2 3 4 5 6 8
RSS
For alt materiell på denne websiden www.skisandra.com gjelder copyright.
For dem som vill anvende material kan kontakte meg så kan jeg eventuelt sende bilder.