01.09.11 - Fortsättning med flera kvalitet partners – men också en ny….

Nu har det mesta fallit på plats för kommande års satsning. Jag har avverkat ett antal möten och känner mig mycket nöjd med de valda samarbetspartners. Inte allt är färdigt men det återkommer jag senare till….  

Här kommer några av de partners som det blivit klart med den sista månaden. Välkommen med på satsningen:  

Swix - Behöver väl ingen närmare presentation, en kompetent och seriös partner. Jag har prövat de flesta stavmärkena på markanden men nya Swix Triac är en revolutionerande stav. Smart, praktiskt, snabb och stark på samma gång. Kläderna från Swix och Bavac är funktionella, sköna och snygga. Att man dessutom kan designa sin egen klubbkollektion skapar nya möjligheter. Nu gäller det bara att vara kreativ och välja härliga färger och mönster. Dessutom kan man få sina sponsorer laserprintade direkt på tyget. Skönt att få slippa sy på reklammärken, dessutom snyggare och bättre. När det gäller valla och material föredrar jag i de allra flesta fören Swix-produkter för att få snabba skidor och bra fäste. Även Tokos sortiment har sina guldkorn.  

Oslo Sportslager – Vill ju samarbeta med Oslos mest kompletta sportaffär! Här finns det professionell bemanning och ett komplett utbud av varor. Deras eget cykelmärke Everest är värt att kolla in. Riktigt bra och fina cyklar till överkomliga priser. Annars vill jag rekommendera deras skidavdelning. Där jobbar folk som verkligen är specialister och kan sitt jobb. De handplockar skidor till dig och hjälper dig mäta upp dem. Mina vinnarskidor på Vasaloppet blev slipade hos dem.  

Örjans skid och slipservice – Har också tagit fram flera skidslipar som har givit mig flera segrar i långloppsvärldscupen. Örjan är verkligen seriös och brinner för att göra ett bra jobb. Han kan massor om skidor, vallning och det mesta som behövs för att få optimala skidor. Kan varmt rekommendera er Örjan. 

Casco – Ögonen och synen är väldigt viktig. Jag använder mig av linser och vill alltid ha något som skyddar ögonen mot vind, sol och snö. Samtidigt vill jag inte ha något problem med imma. Dessutom skall de ju vara snygga och bekväma att ha på sig. Då finns det ett självklart val - nämligen märket Casco. Nu förnyar jag kontraktet och är övertygad om att de är dem bästa på marknaden. Finns många fina modeller både till sommaren och till vintern. Dessutom producerar de cykel- och rullskidshjälmar som är trygga och snygga! En kompis till mig gjorde en riktig tuff rullskidskrasch, Casco-hjälmen som då bars blev änglavakten. Jag åker aldrig utan hjälm! Casco-hjälmen märker jag inte av, den bara finns där och är trygg, skön och fin. Räddar dig när du minst anar det.  

Samarbeidspartnere

1 2 3 4 5 6 8 1 2 3 4 5 6 8 1 2 3 4 5 6 8
RSS
For alt materiell på denne websiden www.skisandra.com gjelder copyright.
For dem som vill anvende material kan kontakte meg så kan jeg eventuelt sende bilder.