04.09.11 - Första Selma spa sedan hårdträning i Torsby…

När jag i somras vann rullskidssprinten, som jag deltog på i Sunne, fick jag ett presentkort på Selma Spa. Igår var det äntligen dags att utnyttja det och unna sig lite avkoppling i fina Värmland.  

Vi kom dit och såg att det var ett pass med Coreball om 20 min så det var bara att slänga sig med. Det är kul att testa lite annorlunda träning. Det var många bra övningar för styrka och balans. På slutet stod vi knästående och balanserade på bollen. En annan tuffare övning var att ligga på bollen som ”superman” med händer och fötter i luften.  

Vädret var helt ok så vi ville ut i luften och löpa igenom elljusspår och stigar som utgår från hotellet. Blev en härlig löptur innan det var dags för middagen. Vi var rejält hungriga när vi satte oss till bords efter all träning. Tyvärr bjuder ju inte gourmetmaten på skidåkarportioner så vi satt och skojade om att ta en tur och äta pizza efteråt. Det blev ingen pizza men lite lördagsgodis unnade vi oss.  

Nästa morgon startade vi dagen med ett pilates pass. Det är skönt att träna såna pass och jag tror att det nyttigt för oss skidåkare. Efter passet var det 35 min med klassisk massage. Tjejen hittade lite muskelknutor här och där. Men efter en stund hade hon fått bort dem. Sedan badade vi i poolen med både jetmassage och bubbelpool. Efter en härlig lunch var det dags att packa väskan och köra till Torsby.  

Att vara på Valbergsängen är lika bra som spa! Maten är fantastisk, finns många rätter att välja mellan, stor salladsbuffe samt dessert när man behöver lite extra energi. Också boende är fint och pratiskt. Vallabod och gym finns här inom 20 meter.  

Skall bli skönt att få fokusera på att träna på snö i en vecka. Jag ser fram till några timmar i Torsby skidtunnel imorgon!

 

 

 

 

Samarbeidspartnere

1 2 3 4 5 6 8 1 2 3 4 5 6 8 1 2 3 4 5 6 8
RSS
For alt materiell på denne websiden www.skisandra.com gjelder copyright.
For dem som vill anvende material kan kontakte meg så kan jeg eventuelt sende bilder.