21.11.13 - Förlängt avtal med Casco – glasögon och hjälm

Känns riktigt bra att fortsätta mitt samarbete med företaget Casco som producerar det bästa inom glasögon och hjälmar för oss sportsfolk. Nu har det blivit några år för mig som jag har åkt med Cascoprodukter och jag vet verkligen att det är kvalitet på dem genom hundratals timmar med träning och tuffa lopp. Då är det ett lätt val att signera och gå in i ett nytt avtal.

För mig måste det kännas riktigt när jag skall vara med och marknadsföra en produkt - jag måste veta att de håller en hög kvalité. Har ibland sagt nej till samarbete som kanske hade gjort att jag tjänat någon mer krona. Men ta tex om jag gör reklam för en skidhandske som jag vet inte tål mycket innan den spricker i sömmarna (”made i China-produkt” som jag skämtsamt kallar dem ibland). Vill jag då att någon förälder eller Vasaloppsåkare köper den – svar nej! Jag vill ärligt Mitt samvete och omtanke säger det och jag tror att den strategin vinner i längden. Samma gäller tex brödproducenter. När man upptäcker att brödet produceras i ett lågkostnadsland som tex Polen, djupfryses och fraktas upp till Sverige/Norge, där det säljs som ”färskbakat” i matbutiken. Hmmm, sånt gillar inte jag ut flera aspekter: miljön (vill ha minst möjligt med transport o utsläpp), näringsinnehåll (känns mer tryggt med norskt/svenskt), arbetsplatser (vill medverka till att den inhemska sysselsättningen hålls igång istället för att utnyttja lågkostnadsland) men kanske allra mest för ärligheten (tycker inte det är ok att det står med världens mikrotext att brödet blivit bakat i Polen och djupfryst skickas vidare eftersom jag då vet att 95 % av dem som köper inte känner till det).

När det gäller Casco använder jag mig av deras snöskärm modell Spirit Vautron V2 under vintern. Den är mkt praktiskt när man vippar upp glaset och funkar perfekt i värsta snöstormen. Säsongen 2010-11 kunde ni se mig en rosa modell. Det valde jag för att hedra min kära pappa som precis gick bort innan Jizerska det året. Att bära min rosa Casco var för att hedra alla som lämnat oss för tidigt och för dem som kämpar i motgång. Det året vann jag totala långloppsvärldscupen!

Nu kör jag med orange mössa och då tycker jag att den vita modellen är fin att använda. Som vanliga sportglasögon har jag  Casco SX21 som min favoritmodell. I somras kunde ni se mig vinna 13 av 14 rullskidslopp i den modellen, så visst är den snabb ;-)… En tuff modell som jag använder som vanliga solglasögon är Casco SX 61 Vautron. Det är perfekt eftersom glaset tonar sig efter ljusförhållandet ute. Det gör såklart även mina tävlingsmodeller!

När det gäller hjälm så har Casco härligt sköna till min rullskidsåkning samt till Mtb-/landsvägscykling. Modellen Daimor Road är den som vi använder i rullskidslandslaget. Kolla även in den smarta reflex/hjälmbelysningen som finns att sätta på sin hjälm m.m nu när det är mörkt ute. Allt det här finner ni på www.bjsport.se

Samarbeidspartnere

1 2 3 4 5 6 8 1 2 3 4 5 6 8 1 2 3 4 5 6 8
RSS
For alt materiell på denne websiden www.skisandra.com gjelder copyright.
For dem som vill anvende material kan kontakte meg så kan jeg eventuelt sende bilder.