22.09.10 - Ensam dam bland många herrar i full fart på Oslos kajar..

Nej, jag har inte varit ute på fest på Akers Brygge.

Men jag har i spöregn kört rullskidslopp på kajen nere i Oslo centrum. Det är kul att OBIK har tagit initativ till att arrangera rullskidslopp tre måndagskvällar i September. Nu var dock vädergudarna inte nådiga och det var nästa vattenskidor delvis. Jag hadde dessutom lyckas att ta mina rullskidor som bara har stänkskärmar bak. Men nu har jag monternat på dem igen.

Banan startade vid Rådhusplatsen och gick längs kajen och tillbaka. Det blev fyra varv för oss som tappert kämpade. Jag höll en jämn fart och det skillde inte mer än 3 sek på de tre sista rundorna. Blev dock liggande i ett vakum mellan de första herrarna och resten av fältet. Men det blev en bra genomkörare. Efter loppet åkte jag rullskidor hem tillsammans med några andra deltagare. Då var jag så där äkta norsk och kom diagonaldes med ryggsäck uppöver mot Holmenkollen. Det var bara lusekoftan som saknades :-).

Imorgon kväll blir det ett nytt rullskidslopp med en helt annan karaktär. Från helt platt i måndags till att nu klättra 410 höjdmeter. Det blir kul att köra det loppet som för övrigt passerar Holmekollanläggningen som jag bor intill.

Samarbeidspartnere

1 2 3 4 5 6 8 1 2 3 4 5 6 8 1 2 3 4 5 6 8
RSS
For alt materiell på denne websiden www.skisandra.com gjelder copyright.
For dem som vill anvende material kan kontakte meg så kan jeg eventuelt sende bilder.