14.12.10 - En viktig rosa sponsor....

...efter bara drygt 10 månader har hemsidan 120.000 visningar - wow!

Stort tack till er alla läsare!

Nu har jag haft min hemsida i drygt 10 månader och har idag nästan 120.000 visningar. Det är jag jättenöjd över! Kul att ni gillar att följa mitt idrottsliv. För knappt ett år sedan var det flera som ville att jag skulle starta en egen hemsida. Jag har ganska lätt för mig tekniskt och prövade att själv "hacka" ihop en hemsida. Men stort tack till IDL Media AS (www.idl.no) som ville hjälpa mig med en plattform och design till hemsidan. Det blev verkligen något helt annat! Det var med spänning som jag öppnade förslaget från dem på utseende och upplägg till min hemsida. Ojdå, vad rosa och tjejigt var min första tanke. Men nu älskar jag verkligen den färgen och hade inte velat ha någon annan. Den knallrosa färgen tycker jag står för energi, glädje och kvinnlig styrka. 

Den 20 januari föddes min hemsida och den har blivit endel av min vardag. Nu det sista har jag prövat att lägga ut filmer ibland, vilket jag hoppas skapar lite mer action än bara bilder och text. Men nog om det....nu till det viktiga:

Jag har haft en liten dröm en stund. Visst kan jag pröva att åka så fort som möjligt på mina skidor och kanske lyckas underhålla er en stund i TV-rutan. Men jag vill gärna göra något mer. Jag vet hur det är att inte kunna idrotta pga av sin hälsa och känner mig priviligerad som kan få göra det nu. Alla människor har tyvärr inte den förmånen att vara friska, bo i ett land med fred och resurser till fritidsaktiviteter. Det är där jag hoppas att min "rosa hemsida" kan göra en skillnad. För tänk om jag finner en "rosa" sponsor som tex bidrar med 10 öre/visning jag har på min hemsida. Då skulle jag ta hela det beloppet, en gång per år och skänka till en utvald välgörenhets-/forskningsorganisation. Allra helst på min hemsidans födelsedag den 10 januari. I dagsläget hade de blivit ca 12000 kr! Sponsoren blir en del i mitt team med samarbetspartners och får marknadsföring genom min hemsida.

Tänk vad bra om varje gång du läste en sida här, så bidrog du tillsammans med mig och den rosa sponsorn till något positivt projekt, förutom att ha ett gemensamt idrottsligt intresse.

Jag vet inte om jag kommer att lyckas, är mitt uppe i en säsong med fullt schema med massor resor och tävlingar. Men det är ju lov att drömma..... Ni får gärna hjälpa mig och presentera min idé till er chef, vänner och andra som kanske vill vara med på att bli en varm "rosa" sponsor. Jag kommer iallafall att tävla i en knallrosa Casco-skärm och för mig betyder det att jag skall kämpa i spåret för dem som har det svårt. Mitt liv har inte varit en dans på rosor men jag har kommit tillbaka och jag hoppas att jag iallafall kan inspirera andra att lyckas med det också. Förhoppningsvis kanske min dröm, om att få en "rosa" sponsor att dela ut en peng tillsammans med en gång per år, kan gå i uppfyllelse.

Så alla som läser det här, sprid det till er chef och vänner för det hade varit enormt kul att vi kunde lyckas med det! Jag ringer in på "välgörenhetsgalor" m.m. men vill gärna göra mer och använda mitt idrottande och hemsida till ett positivt ändamål.

En varm rosa hälsning från Sandra

Samarbeidspartnere

1 2 3 4 5 6 8 1 2 3 4 5 6 8 1 2 3 4 5 6 8
RSS
For alt materiell på denne websiden www.skisandra.com gjelder copyright.
For dem som vill anvende material kan kontakte meg så kan jeg eventuelt sende bilder.