05.01.11 - En god rådgivare i Inge Bråten...

Idag har jag fått goda tips av Inge.

Dagarna rullar på och jag känner på mig att 2011 kommer att bli ett riktigt fint år. Nu på fredagen reser vi till Tjeckien för Jizerska. Skall bli så roligt att få tävla ett klassiskt långlopp.

Idag har jag haft ett möte med Inge Bråten. Vi har haft kontakt sedan i sensommar. Han är en person som har en gedigen erfarenhet och massor av fina kunnskaper som han samlat på sig genom åren. Är absolut en av de mest framgångsrika tränarna. Norge hade enorm succé på OS i Lillehammer under hans ledning. Inge "upptäckte" också Marcus Hellner  och tog med honom som lovande atlet i landslaget när han var svensk landslagstränare. Jag gillar Inge för han är snäll, engagerad och ärlig. Han vågar säga vad han tycker, något jag uppskattar hos människor. Nu har jag ett stomträningsplan för hela vintern klar. Känner mig trygg på det upplägget.

Inför nästa vinter vill jag tidigt, redan i maj, jobba ännu mer efter vissa filosofier. Jag har tro på att fler höjdläger kan höja mig en nivå till. Ser vilken effekt jag får bara av att vara 8 dagar i Livigno, när jag kommer ner på låg höjd. Har också flera andra saker jag vet jag kan ha nytta av. Men kan inte avslöja allt nu.

Till helgen kommer jag att åka i min nya ROSA Casco-skärm. Den är ett tecken på att jag stöttar och tänker på alla människor som kämpar mot sjukdom och elände. Jag kör järnet för er! Är lyckligt lottad som är frisk och har möjlighet att satsa på skidor :-)! 

Samarbeidspartnere

1 2 3 4 5 6 8 1 2 3 4 5 6 8 1 2 3 4 5 6 8
RSS
For alt materiell på denne websiden www.skisandra.com gjelder copyright.
For dem som vill anvende material kan kontakte meg så kan jeg eventuelt sende bilder.