04.02.11 - En av de finaste.....

....platserna jag någonsin har åkt skidor på!

Dagarna bara susar förbi. Fatta att om två månader idag så är hela skidsäsongen över!! Säsongen är egentligen alltför kort. Finns ju massor av fina lopp som jag vill deltaga på men kan tyvärr inte klona mig och deltaga på mer än en tävling i taget. Tur att det finns rullskids-, löp- och mtblopp också. För det är roligt att tävla!

Efter Marcialonga har jag haft tre helt fantastiska träningardagar i paradiset Lavasè. Dit kom vi genom att ta bilen och klättra uppöver i alpvägarna till drygt 1800 möh. Har mött flera svenskar och norrmän som också hittat till denna pärla. Som en man sa som hade fått en tur dit i 50-årspresent "att bättre än så här kan man aldrig få någon present". Vädret var helt på lag med oss och solens strålar gnistrade i det vindstilla landsskapet. Jag vill försöka att återge vad fint det var genom att filma ett av passen. Se filmen nedanför.

Annars har jag hunnit med att resa från Italien, via Österrike och till Oberammergau i Tyskland. Här väntar nästa FIS Marathon Cup/Ski Classics lopp genom König Ludwig Lauf nu på söndagen. Idag har jag testat skidor. Det är egentligen väldigt speciella förhållanden på banan. Snötypen varierar mycket och även så temperaturen på snön. Banan är iallfall den lättaste jag tror jag åkt någonsin. Så här blir det att staka sig fram som man aldrig har gjort tidigare.

Ikväll har jag annars ordnat med endel pratiskt inför resten av säsongen. Mycket detaljer som skall klaffa med flygbiljetter, boende, hyrbilar, servicefolk, utrustning m.m. Bra med internet, där fixar man mycket.

Auf wiedersehen!

Samarbeidspartnere

1 2 3 4 5 6 8 1 2 3 4 5 6 8 1 2 3 4 5 6 8
RSS
For alt materiell på denne websiden www.skisandra.com gjelder copyright.
For dem som vill anvende material kan kontakte meg så kan jeg eventuelt sende bilder.