02.06.12 - "Drottning" i Göteborgs Alperna , seger tredje året på rad

Idag var det dags för det trevliga rullskidsarrangemanget ”King of the hill” i Göteborg. Det är alltid roligt att träffa alla härliga rullskidsfolk. Lite enklare också med rullskidssporten, där man slipper ”vallamomentet” samt att det är varmare och mer socialt än på vintern.  

I år var det en nyhet med att vi startade med prologen i skate. Loppet är knappt 4 km långt och går längs cykelvägar. Tre timmar senare var det dags för en jaktstart utifrån prologens resultat, den här gången i klassisk stil. Det var bra att få två genomkörare, kroppen var ok efter lägret i Oslo. Blev en komfortabel seger och arrangörerna IK Stern och Göteborgs skidklubb har ordnat ett fint prisbord. Duktiga ni är på att få till det! Fick med mig 6 stk jumbo vinglas och en presentkort på Uden`s sport. Så om jag skall ta mig ett glas vin, så behövs väl typ en hel flaska nu ;-)…  

Var ju mysigt att få träffa lille Max, som jag är stolt faster till, efter loppet. Min bror och hans tjej hade lagat en god laxmiddag, hemmalagad glass och jordgubbar, mums det! Ha en trevlig lördagskväll!!!

Samarbeidspartnere

1 2 3 4 5 6 8 1 2 3 4 5 6 8 1 2 3 4 5 6 8
RSS
For alt materiell på denne websiden www.skisandra.com gjelder copyright.
For dem som vill anvende material kan kontakte meg så kan jeg eventuelt sende bilder.